„Šiaip apie tai nekomentuoju, bet negaliu tylėti, kai pigus, žemiausio lygio užsienio „tabloido“ (liet. bulvarinis leidinys) melas, jų pačių paneigtas prieš savaitę, apie aktorę Margot Robbie, žmogų, kurį galiu vadinti draugu, pas mus leidžiamas dabar kai savaitgalio naujiena ar tiesa. Taip, kažkoks skandalų ir pletkų portaliukas parašė prieš savaitę, bet burbulas susprogo, o mes?“ – feisbuko anketoje rašė Dalia.

Visai neseniai nuvilnijo gandas, esą Bradas Pittas užmezgė naujus santykius su aktore Margot Robbie. Tačiau D. Ibelhauptaitė griežtai tai neigia.

Margot Robbie

„Aš bendrauju su Margot, su jos puikiu vyru Tomu Ackerley. Mes su Dexteriu kartu su jais abiem vakarieniavome Londone lakpričio viduryje ir buvome jų išleistuvių į Los Andželą „baliuje“ prieš dvi savaites, – dėstė D. Ibelhauptaitė. – Fantastiški, labai vienas kitą mylintys žmonės. Viduje labai graži jauna pora. Ji dievina jį, jau kelis metus kartu gyvena, dabar kartu įkūrė kino kompaniją ir prodiusuoja filmus – kuria ateitį.“

Visą pasaulį supurčiusios Angelinos ir Brado skyrybos buvo apipintos ne vienu gandu. Vos pasklidus šiai žiniai, buvo keliama versija, kad šeima subyrėjo dėl to, jog B. Pittas įsižiūrėjo kartu su juo naujausiame filme nusifilmavusią Marion Cottilard. Iki šiol visi gandai, bandantys apjuodinti žymiąją porą, buvo paneigti.

DELFI primena, kad A. Jolie ir B. Pittas pradėjo puoselėti šiltus jausmus vienas kitam dar 2004. Prieš dvejus metus, 2014-aisiais, pora susituokė. Angelina su Bradu susipažino kuriant juostą „Ponas ir Ponia Smitai“. Bulvarinė žiniasklaida juos praminė „Brangelina“.

Užsienio naujienų portalo Dailymail.co.uk duomenimis, A. Jolie prašymą skyryboms pateikė dėl to, jog jai neįtiko ir ją liūdino Brado vaikų auklėjimo priemonės.

Kone idealios šeimos pavyzdžiu visame pasaulyje laikyta pora kartu augina šešis vaikus. Tris iš jų įsivaikino iš Kambodžos, Etiopijos ir Vietnamo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)