Iš karto po kalėdinės dvasios įpūtimo į miestiečių širdis, katedros aikštę užliejo garsiausių Lietuvos atlikėjų dainos ir širdį virpinančios istorijos. Šįmet „Išsipildymo akcija“ rengia jau 14-ąjį labdaros koncertą.

Koncerto vairą laikė Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir Marijus Mikutavičius. Jie taip pat paskelbė ir eglutės įžiebimą.

Šįmet „Išsipildymo akcijos“ koncertas didelius ir mažus nukėlė į Vaikų svajonių planetą, kuriai vadovauja Mindaugas Stasiulis ir jo pagalbininkė fėja.

„Keturioliktą kartą organizuojant šią akciją labai norisi pradžiuginti ir nustebinti tiek televizijos žiūrovus, tiek, svarbiausia, mažuosius mūsų istorijų herojus, kuriems reikalinga ir mūsų visų finansinė pagalba, ir maži, bet labai svarbūs draugystės stebuklai. „Išsipildymo akcija“ kartu su visais Lietuvos žmonėmis gali tuos stebuklus daryti“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Per keturiolika akcijos gyvavimo metų geros valios žmonės likimo nuskriaustiesiems padovanojo daugiau nei 8 milijonus eurų. Už šias lėšas vaikams buvo suteikta būtiniausia pagalba.

Katedros aikštę savo dainomis užpildė Merūnas Vitulskis, Girmantė Vaitkutė, Monika Linkytė, Mantas Jankavičius, Linas Adomaitis, Monika Pundziūtė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, šių metų „X Faktoriaus“ dalyviai ir kiti atlikėjai.

Vaikų svajones taip pat padėjo pildyti ne tik svajonių planetos vadovai, bet ir Šrekas, Halkas ir kiti animacinių filmukų herojai.

Koncerto metu buvo papasakotos šešios istorijos, kurias globoja plaukikė Rūta Meilutytė, akordeonistas Martynas Levickis, praėjusių metų „X Faktoriaus“ dalyvis Aleksas Augaitis, šokių trenerė Eglė Straleckaitė, laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva ir Virgilijus Alekna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)