Moteris sutiko DELFI papasakoti, kodėl prašydama pagalbos neatskleidžia, kokia liga jai diagnozuota.

„Vienintelė priežastis, kodėl nesidalinu diagnoze, yra mano vaikai ir tėvai. Nenoriu jų traumuoti ir tuo labiau skaudinti, nes žinau, kad jie nusimins ir pergyvens.

Mano vaikai jau nebe vaikai. Jie protingi maži žmogučiai, kurie internete viską detaliai sužinos, o matyti juos nuliūdusius man tikrai dabar nereikia“, – sakė E. Santos.

Moteris tikino, kad viešumo griebėsei tik dėl to, kad jau nebebuvo kitos išeities: „Prašau, supraskite, man reklamos nereikia. Galbūt net ir niekas niekada nesužinotų apie mano ligą, jei mano pačios visi resursai nebūtų išnaudoti. Nemėgstu verkšlenti, prašyti ar būti silpna. Nuo gailesčio niekas nepagerės ir jokių rezultatų nebus, bet suprantu, kad neturiu kitos išeities, jei noriu pasveikti ir toliau auginti savo angeliukus.“

E. Santos tikino esanti dėkinga tiems, kurie gali jai padėti, o neturinčių galimybės to padaryti prašė bent jau pasimelsti. „Geriau anekdotų man daugiau atsiunčia, o ne klausimų apie ligą. Tikiu, kad pozityvumas ir tinkamas gydymas daro stebuklus. Didelis ačiū visiems, kad mane palaiko“, – sakė E. Santos.

Netikintiems moters liga, E. Santos teigė neturinti laiko: „Man tokie žmonės nedaro įtakos. Amerikoje mes juos vadiname „haters“ ir tokių žmonių mano aplinkoje nėra. Negaliu nei sekundės gaišti tiems, kas prieš mane, nes mano laikas ir mano vaikai yra nesulyginamai svarbesni nei visažiniai internautai „daktarai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)