Kaip paaiškinti tokį staigų merginos susižavėjimą futbolu? Pasirodo, dėl menamos S. Vasilevskos ištikimybės „Everton“ klubui kalti jo fanai: pasinaudoję „Photoshop“ programa jie kiek pakoregavo modelio iš Lietuvos nuotrauką.

Susižavėję simbolinės garbinamo futbolo klubo spalvos drabužėliu dėvinčia mergina jie papildė nuotrauką priklijuodami jai prie krūtinės „Everton“ emblemą. Emblemos spalva tikrai nesiskiria nuo mėlynų merginos apdarų. Ir tai dar ne viskas. Merginai už nugaros fanai pakabino žymiojo vartininko Neville‘io Southallo portretą.

Mančesteryje modeliu dirbanti S. Vasilevska iš pradžių sunkiai susigaudė, kas vyksta. Akivaizdus jos nesupratimas, į kokį kuriozą atsitiktinai įsivėlė, pakurstė dar didesnį „Everton“ fanų entuziazmą.

Svetainėje „Instagram“ S. Vasilevska turi daugiau nei 200 tūkst. sekėjų. Kai pasirodė su „Photoshop“ pakeista jos nuotrauka, ji pakomentavo, kad nuo šiol teks susitaikyti su „Everton“ fanės įvaizdžiu.
Įdomiausia, kad modelio sprendimą papildyti „Everton“ fanų gretas juokais palaimino ir pats N. Southallas.

Vieniems aistra kokiai nors futbolo komandai įsižiebia dar vaikystėje ir negęsta visą gyvenimą. Kitiems norint pelnyti fano titulą, pasirodo, tereikia šiek tiek pasikoreguoti savo nuotrauką. Abu būdai veiksmingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)