Bet netrukus, apie 11.30 val., patruliai tą automobilį pamatė važiuojantį Žirmūnų gatve. Sustabdžius paaiškėjo, kad prie vairo – garsus aktorius Saulius Siparis. Jis buvo patikrintas alkoholio matuokliu. Nustatytas lengvas girtumas – 0,54 prom. Be to, paaiškėjo, kad automobilis be techninės apžiūros.

Iš aktoriaus paimtas vairuotojo pažymėjimas ir išduotas laikinas (iki teismo sprendimo jis dar galės vairuoti). S. Siparis su pareigūnais nesiginčijo, pažeidimo protokolą pasirašė.

DELFI susisiekus su S. Sipariu, šis kalbėjo ramiai ir tikino, kad visko nutinka, tačiau paprašytas atskleisti daugiau įvykio detalių, pokalbį pagardino šmaikštumu: „Jei aš pradėčiau pasakoti visą savo gyvenimą, neužtektų nė trijų tomų“.

Vis dėlto aktorius papasakojo, kad jį sustabdę pareigūnai buvo labai malonūs ir net jį parvežė namo. „Jie viską padarė, savo darbus. Šaunūs berniukai, – komplimentus policijos pareigūnams žėrė S. Siparis. – Jie tas promiles paskaičiavo ir aš neturėjau teisės vairuoti. Automobilio aš nepalikau, jie mane parvežė. Pabendravome, viskas puikiai vyko, be jokių problemų.“

Policijos pareigūnams nusprendus patikrinti vairuotojo blaivumą, aparate blykstelėjo skaičiai 0,54, nors S. Siparis viešai teigia, kad visiškai nevartoja alkoholio. „Absoliučiai ne (nevartoja alkoholio – DELFI). Čia gali būti nuo kažkokio pertusino, – juokavo Saulius. – Vaistus bet kokiu atveju vartoju.“

Pasidomėjus, ar aktorius žino, kas jam gresia už šį nusižengimą, šis vėl situaciją piešė humoristine gama: „Sušaudymas. Aš visiškai rimtai. Pasiduodu šiai baisiai Lietuvos valstybei. Bet kokiu atveju aš nieko nepadariau, nieko neužmušiau. Aš tiesiog gyvenu savo gyvenimo paskutines dienas“, – pokalbio pabaigoje pridūrė S. Siparis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)