„Cherchez la femme“ dizaino studijos veidu tapusios Eglės nuotraukoje atkartojamas prabangus Džordanos įvaizdis. Tiesa, nuotraukas skiria tik papuošalų modelis bei tai, jog Eglė rankomis liečia savo veidą.

Džordana Butkutė

DELFI susisiekus su „Cherchez la femme“ atstovais, šie teigė, kad toks pastebėjimas jiems – labai netikėtas. „Idėja papuošti moteris galvos apdangalais gimė po to, kai aukščiausios mados tendencijose vis dažniau pastebimi tapo indiški motyvai, galvos aksesuarai. Mus įkvėpė naujausios mados tendencijos: Barbaros Sojkos, Johno Galliano, Alexandero McQueeno ir daugelio kitų mados namų kolekcijų pristatymai. Šią idėją ir nupasakojome mūsų papuošalų kūrėjai, kuri specialiai šiai fotosesijai sukūrė unikalius papuošalus, kurie neturi nieko bendro su Butkutės įvaizdžiu“.

Eglė Jakštytė

„Cherchez la femme“ atstovai teigia, kad jie orientuojasi ir specializuojasi į asmenybes. Reklaminės fotosesijos metu jie taip pat stengėsi tai pabrėžti.

„Pasirinkome netradicinių bruožų modelius, aksesuarus (be Eglės fotosesijoje dalyvavo dar dvi merginos – DELFI). Mes visada laikomės principo, kad makiažas neturi keisti veido bruožų, kad jis turi išryškinti tai, ką mergina turi ypatingo. Dažnai, mes moterys, esame sukaustytos steriotipų, todėl puošiamės tik auskarais ir apyrankėmis. O kodėl nepasidabinus kažkuo išskirtiniu, ekstrevagantišku?“

Specialiai fotosesijai buvo sukurti rankų darbo gaminiai: auskarai, žiedai ir galvos papuošalai, pagaminti iš „Swarovski“ kristalų, agato ir kalnų krištolo. Pasak jų, E. Jakštytė – ne tik turi išskirtinai stiprų balsą ir sceninį įvaizdį, bet ir netradicinius veido bruožus – tai viena iš pagrindinių priežasčių kodėl studiją pasirinko žymią atlikėją.

Daugiau fotosesijos nuotraukų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)