Vasarą gimusią mergaitę tėvai pavadino dvigubu vardu – Liepa Adele.

Lietuviškas vardas Liepa kildinamas iš medžio pavadinimo. Taip pat gali būti kildinamas ir iš mėnesio pavadinimo. Įdomu, kad Liepos vardas dar visai naujas, pirmą kartą jis buvo suteiktas 1974 metais, tačiau pradėtas teikti tik nuo 2000 metų. Pastaraisiais metais tai vienas populiariausių vardų Lietuvoje.

Antrasis mergaitės vardas Adelė – šventas. Vokiško vardo Adalheidis vedinys sudarytas iš dviejų žodžių: adal ir heid. Lietuviškai šis vardas reiškia „gero būdo“.

Retai duris į savo asmeninį gyvenimą praveriantis L. Čeprackas atviru pokalbiu apie vaikų auklėjimą pasidalijo su žurnalu „Tavo vaikas“. Visą pokalbį galite rasti naujausiame, gruodžio mėnesio numeryje.

DELFI primena, jog Laura su Liutauru susituokė Palangoje, praėjusių metų vasaros pabaigoje. Savo santykius itin kruopščiai nuo viešumos sauganti pora nei prieš vestuves, nei po jų atvirauti apie vienas kitam puoselėjamus šiltus jausmus taip pat nebuvo linkusi. Norėdama išvengti viešumos Laura net nepasirodė vyro Liutauro naujo restorano atidaryme praėjusių metų pabaigoje.

Interviu gruodžio žurnalui „Tavo vaikas“ L. Čeprackas papasakojo ne tik apie mažylės Liepos Adelės, bet ir apie savo žmonos Lauros vyresniosios dukters iš pirmosios santuokos griežtą auklėjimą. Pokalbį su virtuvės šefu apie dukteris ir jo tėvystės sampratą galite perskaityti šiame žurnale:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)