J. Statkevičius savo kolekciją čia pristato nebe pirmąjį kartą: prieš 25-erius metus „Litexpo“ jau žingsniavo dizainerio modeliai. Tiesa, anuomet J. Statkevičius dar tebuvo perspektyvus studentas, o modelių žingsniavo kur kas mažiau.

„Arenoje, kur paprastai vykdavo mano kolekcijų pristatymai galima nutiesti 50 metrų podiumą, „Litexpo“ centre šiais metais statysime 100 metrų ilgio podiumą“, - anksčiau pasakojo J. Statkevičius.

Ilgesnis podiumas pasitelktas tam, kad žiūrovai galėtų atidžiau apžiūrėti dizainerio kūriniais vilkinčias manekenes.

Dizaineris intrigavo, kad kolekcija atskleis šių dienų aktualijas.

Likus kiek daugiau nei savaitei iki renginio J. Statkevičius juokėsi, kad "davatkos ir vėl bus piktos", tačiau tikino, kad šiemet jo kolekcijos padorumu niekas negalės abejoti.

Naujos kolekcijos tema ir režisūriniai sprendimai visuomet buvo slepiami iki pat šou pradžios, tad J. Statkevičius išliko paslaptingas ir šiemet.

Sekmadienį į renginį šalies įžymybės pradėjo rinktis jau 19 valandą. Tarp pirmųjų svečių ir niekad sūnaus pristatymų nepraleidžianti Vanda Statkevičienė.

Kaip ir kasmet, į J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą atvyko ir Niujorke gyvenanti Svetlana Griaznova. Moteris anksčiau yra pasakojusi, kad Juozas - jai puikus draugas, o kiekvienais metais atvykti į jo naujosios kolekcijos pristatymą jau tapo tradicija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)