Renginio pradžioje savo patarimais dalijosi mitybos specialistė Vaida Kurpienė. Ji pabrėžė tris esminius geros savijautos ir veido spindesio „ingredientus“: kokybišką miegą, kai užmiegama dar gerokai prieš vidurnaktį – būtent tuo metu organizmas gamina „jaunėjimo“ hormoną; tinkamus pusryčius – specialistė rekomenduoja vietoje saldžių produktų rinktis grūdinės kilmės produktus, pavyzdžiui, košę, pagardintą šviežiomis daržovėmis, uogomis ar riešutais; organizmui būtiną vandenį – pasak V. Kurpienės, tokios frazės kaip „organizmas neprašo vandens“ ar „negaliu gerti vandens“ yra įrodymas, kad organizmas dehidratavęs, o vanduo yra būtinas grožio elementas.

Renginio kulminacija tapo gyvas eksperimentas. Jo metu profesionali vizažistė Aušra Malakauskienė, prieš darydama vienai iš renginio svečių makiažą, išbandė naują pajuodusių ratilų ir maišelių po akimis problemą naikinantį kremą „Remescar“. Žinomos moterys savo akimis galėjo stebėti, kaip per kelias minutes po akimis buvę maišeliai sumažėja.

Viena pirmųjų kremo efektyvumu spėjo įsitikinti Agnė Grigaliūnienė. „Tai pirmas kremas, kuris veikia taip greitai, kad net sunku patikėti. Auginu mažą vaiką, per naktį keliuosi kelis kartus, o dieną laukia begalė susitikimų – turiu kiekvieną rytą atrodyti žvali ir tokia išlikti visą dieną. „Remescar“ tikrai tai leidžia pasiekti. Manau, šis kremas idealiai tinka šiuolaikinės visuomenės kontekste, kai visi skuba, lekia ir kiekviename žingsnyje laukia greito veikimo“, – įspūdžiais dalijosi A. Grigaliūnienė.

Vizažistė A. Malakauskienė atkreipė moterų dėmesį, kad naujasis kremas gali tapti išsigelbėjimu daugeliui moterų: „Maišeliai ir juodi ratilai po akimis gali būti signalas dėl prastos sveikatos būklės, bet vis dažniau – tai neatsiejama visur skubančio, nuolat stresą patiriančio žmogaus išvaizdos dalis. Be to, sulaukus 30 metų, moters oda pradeda keistis: tampa sausesnė, praranda stangrumą. Ypatingai jautri yra akių sritis – ten oda suplonėja, neretai susidaro tamsūs ratilai ir maišeliai po akimis“. Pasak specialistės, atliekant akių zonos makiažą, svarbiausia neapsunkinti paakių zonos – jos maskavimui netinka veido odai skirtos dekoratyvinės kosmetikos priemonės, o prieš atliekant makiažą, paakius reikėtų padrėkinti ir tepti specialias priemones. Kaip vieną efektyviausių A. Malakauskienė rekomenduoja „Remescar“ kremą nuo patamsėjusių ir patinusių paakių. Ji priduria, kad vos pasitepus šio kremo, bus juntamas tempimas – taip pasireiškia jo veikimas.

Išgirdusios specialistų patarimus, žinomos moterys mėgavosi užkandžiais ir bendravimu jaukioje aplinkoje.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)