Parduotuvės atidarymo vakarėlyje netrūko svečių, tarp jų – ir puikiai atpažįstamų mados bei šou pasaulio atstovų. Sutikti galima buvo ir stilistą Joringį Šatą, ir įvaizdžio namų „Trend Wave“ įkūrėją Marija Palaikytę. Taip pat – stilistą bei floristą Mantą Petruškevičių ir vizažistę Deimantę Kazėnaitę.

Į verslininkės Rasos Arlauskienės organizuotą renginį atvyko šiuo metu kartu su Natalija Bunke „Žvaigždžių duetuose“ dainuojantis aktorius Martynas Vaidotas. Jį, kaip įprasta, atlydėjo žavioji jo širdies draugė Kristina Tarasevičiūtė.
K. Tarasevičiūtė ir M. Vaidotas

DELFI pasiteiravo, ar žinoma balerina nesijaudina, kad mylimasis daug laiko praleidžia kartu su savo partnere N. Bunke. Juk pastaroji – išties efektinga moteris. Negi Kristina nė kiek nepavyduliauja?

„Visi trys esame scenos profesionalai, tad nėra jokio pavydo. Na, jei tai būtų šokiai, o jie – kur kas intymesnis dalykas...“ – minties nepratęsė K. Tarasevičiūtė, tačiau patikino jokios konkurencijos nejaučianti.

Veikiau priešingai – pati pastūmėjo mylimąjį uždainuoti kartu su Natalija.

„Mes sergame vienas už kitą, stumiame vienas kitą siekti daugiau. Tikrai nepavydime vienas kitam. Daugiausiai scenos porų santykių ir subyra dėl to, kad vienam sekasi geriau nei kitam. Tai yra dažniausia priežastis, net ne neištikimybė, kaip daug kas pasakytų“, – sakė balerina ir patikino, kad jiedu su Martynu yra puiki komanda ir vienas kitą palaiko kiekviename žingsnyje.

Renginio svečiai - DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)