Galiausiai paaiškėjo, kad prie naujojo projekto prisijungia ir ekstravagantiškuose vakarėliuose efektingais šou ir netradiciniais sprendimais garsėjantis vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Audrius Kolesnikovas, geriau žinomas kaip Driule XL.

„Man patikėtos kūrybos direktoriaus pareigos, pagrindinė man tekusi užduotis – viską kaip įmanoma sušiuolaikinti. Lietuva nėra labai susijusi su Volstritu, neturime šios istorijos šaknų, taigi, mūsų idėja – Volstrito pateikimas savaip. Tai labiau bus tikrojo Volstrito vakarėlių pristatymas ar net kičinis jų pateikimas – ne bandymas kopijuoti. Būtent Volstrito tematika ir bus „Wallstreet Avenue“ programose. Kalbant apie naktinę programą, mane labai įkvėpė Dubajaus ir Paryžiaus kultūra. Patirtis, įgytas šiuose didmiesčiuose, perteiksiu čia, Vilniuje“, - pasakojo vienas populiariausių Lietuvos didžėjų.

Anot pašnekovo, daugelis jaunimo yra susiformavę nuomonę, kad šokių muzika gali būti tik techno, tačiau, kaip tikino Driule XL, taip toli gražu nėra. Pokalbio metu garsus didžėjus akcentavo, kad jo vizija – lengva muzika, netrukdanti ramiems lankytojų pašnekesiams, o taip pat ir didžėjų, kurie groja disko arba disko house stiliaus muziką, vizitai. Jau ir dabar žinoma, kad į baro – restorano atidarymo vakarėlį atvyks didžėjus iš Vokietijos Superlover, o taip pat ir Purple Disco Machine.

„Mūsų gruodžio programoje – kur kas daugiau įžymybių. Jie mūsų lankytojams leis suprasti, kokią nuotaiką skleisime. Kol kas nenoriu atskleisti visų detalių, tačiau neturiu jokių abejonių, kad sužinoję, ką ruošiame, liktumėte be žado. Atidarymo vakarėlis – jau gruodžio 2-ą“, - intriguoja Driule XL.

Driule X

Pasiteiravus, ar jau turi idėjų, kaip sėkmingai konkuruos su vilniečių ir sostinės svečių pamėgtomis pasilinksminimo ir laisvalaikio praleidimo vietomis, A. Kolesnikovas-Driule tikino neketinantis konkuruoti su jau veikiančiomis ir gausiai lankomomis pasilinksminimo vietomis.

„Mes nekonkuruosime - pateiksime savo idėjas, kaip įsivaizduojame linksmybes. Esu ekstravagantiškų vakarėlių organizatorius, todėl galiu užtikrinti, kad mūsų programos niekuomet nebus nei lėkštos, nei primityvios. Mane įkvepia tokie dizaineriai kaip Jean'as Paul'as Gaultier, atlikėja Madonna. Pas mus skambės Inner City ir Prince muzika. Orientuojamės į auksinį Niujorko laikmetį, kai viskas buvo žiauriai „fancy“. Beje, savaitgaliais pas mus pateks ne visi norintys. Tie, kuriems pasiseks – bus pamaloninti“. - kortas atskleidė pašnekovas.

Paklaustas, kokių naujovių bus ekstravagantiškoje erdvėje, „Wall Street Avenue“ kūrybos direktorius pažadėjo naujų vakarėlių seriją „Too Much Information“. Tai bus specialūs klubo narių vakarėliai. O kvietimai jau į pačią atidarymo šventę – vertybiniai popieriai. Volstrito idėją suprantame ne kaip prekybą vertybiniais popieriais. Tai yra prekyba informacija. Būtent ja ir prekiausime. Yra susiformavusi nuomonė, kad informacijos žinojimas, kas, kada ir kur vyksta, yra pats vertingiausias dalykas“, - idėjomis apie duris gruodžio 2-ą atversiančioje pasilinksminimo vietoje planuojamus vakarėlius dalijosi Driule XL.

Pasiteiravus, kaip dažnai savo pasirodymus bare-restorane suregs pats didžėjus, jis patikino, kad visuomet gros apšildydamas žvaigždes. Taip pat jau ir dabar žinoma, kad kartą per mėnesį vyks „Akcininkų susirinkimas“ – „Too Much Information“. Jame taip pat lankytojai galėsi išvysti Driule XL.

Ar didžėjus pritaria minčiai, kad šiandien restoranams ir gastro barams vien geru ir įdomiu maistu konkuruoti nebeužtenka? „Pritariu. Sutikau prisijungti prie šio projekto. Nes, pavyzdžiui, Dubajuje, svarbiausios laiko praleidimo vietos būtent tokios ir yra, kokia yra „Wall Street Avenue“. Tai –naujiena Lietuvoje. Būsime ta pirmoji vieta, kurioje bus ir naktinio klubo, ir baro, ir restorano elementų. Viskas vyks vienoje erdvėje. Skanius patiekalus keis gerų gėrimų paradai, o ryte viskas transformuosis į brančą, skambės muzika iš kasečių. Žadame naują posūkį Vilniaus pasilinksminimo vietų padangėje, nes būtent Vilniuje tai jau įmanoma, kiti Lietuvos miestai iki to nepriaugo“, – intrigavo jis.

Beje, penktus metus iš eilės vienas populiariausių šalies didžėjų švenčia savo gimtadienį šou festivaliu jau tapusiame renginje „Kas tas Driule“, o šiais metais jo laida „Driule & The Gang'“ švęs vienerių metų gyvavimą „Power Hit Radio“ eteryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)