„Žinote, be abejonės tikėjomės sėkmės, bet tikrai nesvajojome apie 8 ar 12 tūkstančių žiūrovų Klaipėdos Švyturio arenoje“, – juokavo artistai.

Net ir prie labai didelio gerbėjų aktyvumo pratusius Mantus ypač nustebino kauniečių ir vilniečių dėmesys pasirodymams – Lapkričio 15-tą laikinojoje sostinėje bei Lapkričio 17-tą Vilniuje vyksiantiems pasirodymams jau dabar prireikė papildomų pristatomų vietų.

Buvę „Humoro klubo“ vyrai nepamiršo savo artimiausiems draugams į pasirodymą Vilniuje išsiųsti kvietimų – šią misiją jie patikėjo filme “Gautas Iškvietimas 3” išgarsėjusiam komiko Manto Bartusevičiaus personažui Mantas Jizzard. Jo nuotykius įteikiant kvietimus bei važinėjant Mantų turo spalvos – auksiniu - mersedesu galite išvysti vaizdo reportaže:

Manto Stonkaus bei Manto Katlerio stand-up turas #ManTaiVienodai tęsiasi:

Lapkričio 11 d. – penktadienį – Šiaulių arena;
Lapkričio 15 d. – antadienį – Kauno „Žalgirio“ arenoje;
Lapkričio 17 d. – ketvirtadienį – Vilniaus „Siemens“ arenoje;
Lapkričio 18 d. – penktadienį – Panevėžio „Cido“ arenoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)