„Ilgai svarsčiau ir ieškojau moters, kuri galėtų pristatyti šią kolekciją, kai susipažinome su Viktorija Macijauskiene iš karto supratau, kad tai yra ta asmenybė, kuri atspindi visas šios kolekcijos vizijas ir inspiracijas. Melancholiška, moteriška, rafinuota, o svarbiausia besidžiaugianti gyvenimu čia – Lietuvoje. Ji myli žmones, aplinką ir visa tai, ką dovanoja likimas. Tai moteris, kuri atspindi pamatines vertybes – tyrumą, tikrumą, natūralų grožį, kurį padovanojo jos ypatinga prigimtis. Žaviuosi asmenybėmis, kurioms tikrumas ir išlikimas savimi yra tikrasis grožis“, – pasakoja dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

Ši „Coocoomos“ kolekcija pristatoma ypatingu laiku – pačiu tamsiausiu ir lietingiausiu periodu.

„Netgi fotosesija buvo sukurta tikrai lietingą ir šaltą dieną. Išsikėlėme sau iššūkį „išeiti iš komforto zonos“ ir atskleisti užmiegančios gamtos grožį. Norėjau kitaip pažvelgti, į šį, mūsų dažnai apkalbamą, tamsųjį periodą, atskleisti jo tikrąsias spalvas. Daugumai pilka spalva simbolizuoja tik liūdesį ir melancholiją, man tai – elegancijos bei rafinuotumo išraiška. Nesutinku su tais, kurie teigia, kad pilka spalva yra neįdomi, man tai labai rami, išryškinanti unikalius bruožus ir atskleidžianti asmenybę spalva. Šioje kolekcijoje dominuoja šviesūs – gaivūs ir tamsesni – sodresni pilki tonai. Jie puikiai dera tiek dienos, tiek vakaro įvaizdžiui sukurti. Tikiu, kad moteris, kuri pasirinks „Coocoomos“ šviesiai pilko tono kostiumėlį arba elegantišką laisvalaikio kašmyro kostiumą tikrai išsiskirs iš minios gatvėje“ – teigia dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

Naujausia vilnos, kašmyro gaminių kolekcija skirta aktyviai, savimi pasitikinčiai moteriai, kuriančiai savo stilių, ir iš gausybės mados naujienų kruopščiai atsirenkančiai jai tinkantį, ilgalaikį drabužių derinį. „Coocoomos“ drabužiai sukurti iš laikui nepavaldžių audinių – kašmyro, merino vilnos, puošiami natūraliais kailiais. Sezono naujiena ypatingai šilta ir stilinga striukė „Parka“ su natūraliu kailiu.

„Norime pristatyti išskirtinius ir tikrai ne vieną sezoną nešiojamus drabužius“, – teigia Rūta Mackevičiūtė.

Kolekcija įkvėpta natūralumo – natūralios pastelinės spalvos, natūralūs drabužių audiniai, tai būtent tos medžiagos, kurios iš tiesų šildo ir vilkint tokius drabužius juntamas ypatingas komforto jausmas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)