Į vestuves su “traiku”

Triratis motociklas “traikas”, baikeriai, staiga su garsiniu signalu atūžusi senoviška ugniagesių mašina, gaisrininkas, greitoji pagalba ir net keli policininkai su vilkšuniais kėlė nuostabą.

Minia smalsuolių su fotoaparatais ir mobiliojo ryšio telefonais stebėjo šou, filmavo, šnabždėjosi.

“Iš pradžių galvojau, kad kažkas blogai. Gal mes atvažiavome pernelyg garsiai? - šypsodamasi vėliau prisipažino Natalija. - Bet netrukus supratau, kad tai - siurprizas”.

Į vieną svarbiausių gyvenimo švenčių Natalija ir Deivydas atvažiavo “Motocentro” savininko Deimanto Tarandos vairuojamu apie 70 tūkstančių litų kainuojančiu senovės inkų ženklais pažymėtu raudonu traiku “Boom Trikes”. Šešios rožinėmis suknelėmis pasipuošusios pamergės atvyko ant motociklų prisiglaudusios prie baikerių.

Būgnų tūzas ir karalienė

Prieš pakylant gėlėmis papuoštais laiptais į antrąjį Rotušės aukštą pas juos sutuokusį Kęstutį Ignatavičių, jaunieji su kompanija juokavo vestibiulyje, išsiskaičiavo, Deivydas Zvonkus, vilkėjęs baltu kostiumu ir rožiniais marškiniais, neslepiančiais plaukuotos krūtinės, mielai demonstravo kartu išrinktus baltojo aukso žiedus.

Natalija Ivanova, kuriai baltai rožinę suknelę su ilga “uodega” pagal jos pageidavimus specialiai siuvo Kaune, nesikuklino rodyti dailių kojų bei siuntė oro bučinius bei šypsenas. “Prieš pakylant laiptais labai jaudinausi, - prisipažino D.Zvonkus. - Labiau nei prieš pirmą kartą lipant į sceną”.

“Taip, taip, žinoma, taip!” - jau Santuokų rūmų salėje tarė jaunasis.

“Taip”, - iš pradžių labai tyliai ir švelniai, po to garsiai, pasakė jaunoji. Bučiniai, apsikeitimas žiedais. Liudininkų - Deivydo brolio bei jo žmonos parašai. Natalija Ivanova tapo Natalija Zvonke.

“Pavardę aš pasiūliau. Būsiu “būgnų” tūzas, o ji - būgnų karalienė”, - į žmonos pavardę Zvonkė, kuri asocijuojasi su “būgnais” kortose, reagavo D.Zvonkus.

Medaus mėnuo - Tunise

Išėjus iš Rotušės - vaisingumą ir turtus simbolizuojantys ryžiai bei rožių žiedlapiai, krintantys ant jaunųjų galvų, saksofono melodija, minia gerbėjų ir smalsuolių, porą dešimčių šampano butelių, dovanos, “Yvai” įteiktas platininis diskas, vėduoklės iš gėlių, pozavimas ant baikų ir traiko.

Po daugiau nei valandos, praleistos prie Santuokų rūmų, jaunieji išvažiavo į Zapyškį. Ten jų laukė dar daug siurprizų, persikūnijimų į piemenėlius, žaidimų, kelionė kateriais į Kulautuvą, kur, dalyvaujant apie 40 artimiausių žmonių, vyko vestuvinis pokylis, pasiplaukiojimas jachtomis ir dar daug atrakcijų, kurias sugalvojo dvi vedybų planuotojos.

“Nežinau, ar skambės daugiau “Yvos”, ar “B’Avarijos” dainų, bet muzikos bus daug, - juokėsi D.Zvonkus. - Bet šį kartą mes nedainuosime. Tik klausysimės”.

Paklausta, ar prieš kelias dienas Deivydui po savo bernvakario grįžus namo “šiltam” kilęs konfliktas, po kurio nuskambėjo viešas jos pareiškimas dėl abejonių tuoktis, buvo reklaminis šou, Natalija papurtė galvą: “Ne. Tačiau viskas per daug išpūsta, manęs nesuprato, - tikino YVA narė. - Kodėl toks šou ir vestuvės gan viešos? Manau, kad žmonėms tai įdomu. Ar dar bus sugalvotų skandalų? Galbūt, nežinau”.

Medaus mėnuo? Bus: antradienį Klaipėdoje gyvenančių jaunųjų laukia povestuvinė kelionė į Tunisą.