Paramos projektas „Išsipildymo akcija 2016“ kaip ir kasmet vėl tiesia ranką tiems, kuriems pagalbos reikia labiausiai, telkia visuomenę bendrai misijai – padėti Lietuvos vaikams. Viena iš projekto dalių – šalies įmonėse ir organizacijose švenčiama Pyragų diena.

Šiai gražiai iniciatyvai neliko abejinga ir Monika Šedžiuvienė, kuri su vyru mielai dalyvauja labdaringuose renginiuose.

Moteris apsilankė Kauno klinikos „Bendrosios medicinos praktika“ surengtoje „Pyragų dienoje“, kur cinamonu ir vanile kvepiančiais skanėstais vaišinosi visi: medikai, pacientai bei daugybė geros valios žmonių.

Tądien ne vienas pacientas iškeliavo namo su dailiai supakuotomis lauktuvėmis mažiesiems smaližiams, moterys mielai dalinosi firminių pyragų receptais, visi dosniai aukojo. Džiugaus renginio metu surinktos lėšos bus pervestos į „Išsipildymo akcijos“ sąskaitą.

„Labai smagu, kad galėjau prisidėti prie šios akcijos. Kiek žinau, klinikoje prie vaišėmis nukloto „Pyragų dienos“ stalo darbuotojai ir pacientai renkasi jau trečius metus iš eilės. Taip originaliai, nuotaikingai ir su meile kiekvienas padeda likimo nuskriaustiems vaikams. Tikiuosi kitas metais klinika ir vėl pratęs gražią ir prasmingq tradiciją“, – džiaugėsi Monika Šedžiuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)