„Esu tiek laimingas, kad pavydžiu net sau, – po trečios dainos tarė Linas Adomaitis ir prisėdo ant scenos viduryje pastatyto rusvo krėslo ir su šypsena pridūrė. – Mėgstu sėdėti per koncertus, nes tada akių lygis vienodas ir mes psichologiškai vienas kitą pagaunam.“

Sėdėdamas Linas pradėjo lyrišką, laimingo žmogaus monologo persmelktą dainą, kurioje pasakojo, kai jis pats pavydi sau. „Aš laimingas, kai draugai man ploja“, – ties šia sudainuota eilute kone pusė salės padėkojo gausiais aplodismentais.

Iš tiesų draugų atėjo daugybė. Pasiklausyti Lino atvyko Donatas Montvydas su žmona Veronika, Andrius Užkalnis su drauge Fausta Marija Leščiauskaite, Indrė Stonkuvienė su mažyliais bei mama, Rūta Mikelkevičiūtė su dukra, Martynas Tyla su Neringa Zeleniūte bei dukra, Livija Gradauskienė su vyru, Merūnas Vitulskis su žmona Erika, Dima Šavrovas-Sasha Song, Gediminas Jaunius, Šarūnas Kirdeikis ir daugelis kitų.

Kartu su dukra į koncertą atvykusi Rūta Mikelkevičiūtė DELFI pasakojo, kad Liną pažįsta ne tik kaip atlikėją, bet ir kaip labai gerą bičiulį. Ji patikino, kad „ir dukra yra mačiusi kelis senuosius vaizdo klipus, žinoma, ne be tėvų įtakos“.

Be vyriškos šeimos pusės į koncertą atvykusi Rūta nusijuokė ir išdavė savo ir dukros mergaitišką taisyklę, kad dabar „mergaičių mėnuo“. Jo metu namus saugo vyrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)