Nelaimė įvyko Visų Šventųjų dienos išvakarėse – spalio 31-ąją. Atlikėja, leisdamasi savo namų laiptais, slystelėjo ir stuburu atsimušė į laiptus.

„Dabar gydausi, turbūt, pačiu sudėtingiausiu metodu – nieko nedarydama, tik gulėdama lovoje. Mane tai veda iš proto!“ – DELFI pasakojo D. Meškaitė-Kisielienė.

O dėl visko kaltos... iš pažiūros nekaltos kojinės.

„Labai nemėgstu šlepečių. Visą gyvenimą namuose vaikštau su kojinytėmis. Ir tos rupūžės mane pavedė! Tiesa, jau ne pirmą kartą, tačiau šįkart paslydau ir nukritau, stuburu atsimušiau tiesiai į laiptus. Skaudėjo nežmoniškai. Bet esu didelė optimistė, tad tikėjausi, kad viskas ims ir praeis. Pasirodo, klydau“, – sakė D. Meškaitė-Kisielienė.

Dileta tikino negalėjusi patikėti gydytojo žodžiais, jog jai lūžęs stuburo slankstelis. Nuo diagnozės jai nutirpo visas kūnas.

„Stuburas! Viduje iškart drama – kas dabar bus? Kodėl tai nutiko man?“, – sakė atlikėja ir pridūrė, kad bando save nuteikti pozityviai, juk viskas galėjo pasibaigti kur kas blogiau.

Gydytojai Diletai rekomendavo bent dvi savaites gulėti lovoje, o fizinio aktyvumo vengti nuo trijų mėnesių iki pusės metų.

„Turėsiu tris mėnesius būti atsargi ir rami. O koncertų maratonas prasideda... Žinoma, bandysiu koncertuoti. Piruetų nedarysiu, bet stengsiuosi gerai atlikti darbą dainuodama. Mano merginos, manau, man padės, apžais“, – juokėsi D. Meškaitė-Kisielienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)