Įsijausti prieš fotokamerą S. Kateivaitei nebuvo sunku. Mergina įpratusi prie fotografų dėmesio, tad pozuoti buvo vienas malonumas. Fotosesiją įamžino žinomas Klaipėdos fotografas Andrius Vengalis. Dešimt metų fotografijos pasaulyje besisukantis profesionalas moka priversti moteris prieš objektyvą pasijusti nepakartojamomis.

Ne kartą esu dirbusi su Andriumi. Jis – vienas geriausių fotografų, kurio sritis ir aistra yra mados fotografija. Nieko nuostabaus, jog visos pozavusios merginos liko labai patenkintos rezultatu. Darbas buvo ne tik lengvas, bet ir smagus“, – prisimena S. Kateivaitė.

Dažniausiai S. Kateivaitę kviečia būti modeliu užsakovai, kurie orientuojasi į moteriškumą. Ne išimtis „Denim Dream“ ir „Guess“ drabužių parduotuvės. Jose – gausus pasirinkimas laisvalaikio aprangos, darbui biure tinkančių drabužių derinių ar vakarą vainikuosiančių puošnių suknelių. „Guess“ pamilusios moterys žino – šiais drabužiais pasipuošusi gražuolė niekada neliks nepastebėta. ir visai nesvarbu, koks jos stilius – mergaitiškai padykęs ar retro inspiruotas glamūras.

„Esu nestandartinių formų moteris. Todėl dažnai kviečia demonstruoti apatinius ar korsetus. Džiaugiuosi, kad „Denim Dream“ leido man atskleisti ir sportiškąją pusę. Tiesa, nuo seksualumo ir vėl nepavyko pabėgti“, – šypsosi S. Kateivaitė. Už fotosesiją gauta honorarą klaipėdietė jau spėjo išleisti... „Denim Dream“ ir „Guess“ parduotuvėse. Simonai taip patiko demonstruoti drabužiai, kad net kelis derinius ji nusipirko iš karto po fotosesijos.

„Man artimiausi elegantiško ir sportinio stiliaus drabužiai. Dažnai drabužius perku internetu. Džiugu, kad yra „Denim Dream“ internetinė parduotuvė, kurioje itin platus drabužių pasirinkimas. Beje, kai kuriuos iš jų galime įsigyti tik čia. Tai patiks moterims, kurios mėgsta atrodyti išskirtinės. Nors ir mėgstu, kad apranga pabrėžtų mano figūrą, tačiau kokybė taip pat labai svarbi. Todėl šių prekės ženklų drabužiai visada ras vietos mano spintoje“, – sako S. Kateivaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)