Pasidalijusi savo ir G. Stiklickienės nuotraukomis Deimantutė klausė savo feisbuko draugų ir sekėju, ar tik jos nėra labai panašios?

„Žiūrinėju naujienas ir sustojau, ir nustebau... Galvojau, iš kur čia mano foto tokia?! Kažkur tai mes panašios truputį?“

DELFI primena, kad Deimantutė Gražuoliukė neseniai kardinaliai pakeitė savo įvaizdį. Iš seksualios blondinės Deimantutė Gražuoliukė virto į kiek santūresnę tamsiaplaukę. Mergina teigė, jog keičiasi ne tik jos plaukų spalva, bet ir visas gyvenimas.

Pasikeitusi Deimantutė pasakojo, kad emė labiau vertinti natūralumą: „Šiais metais tikrai pasikeičiau. Buvo nusibodę tie šviesūs plaukai ir barbės stilius. Dabar esu tikrai natūralesnė. Plaukų spalvą iš baltos pakeičiau į savo natūralią, kuri man prie širdies.

Nebenaudoju daug makiažo, dažausi natūraliau. Retai kada dažausi lūpas kokia ryškia raudona ar rožine spalva, viskas natūraliau dabar, o tai labiau patinka ir man, ir mano draugams. Taip pat dabar vilkiu klasikinio stiliaus drabužius, kažkur einant su draugais rengiuosi elegantiškai.

Nebesinori rengtis taip atvirai, kaip atrodžiau anksčiau, ir rodyti daug nuogo kūno, būti vyrų nužiūrinėjama, tarsi būčiau tik sekso objektas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)