„Va taip švenčiu savo gimtadienį – pirmą valandą nakties montažinėje“, – šyptelėjo su DELFI kalbėdama Evelina.

Dainininkė, pastaruoju metu gerbėjus stebinanti ne tik jausmingomis dainomis, bet ir įspūdingais vaizdo klipais, atskleidė, kad visus dainos „Wildfire“ vaizdo klipo režisūros darbus atliko jos vyras Adamas, tad tai simbolinis jųdviejų šeimos darbo vaisius.

E. Anusauskaitė-Young pasakojo, kad šis vaizdo klipas buvo kuriamas itin ilgai. „Net kelis mėnesius praleidome vien prie specialiųjų efektų kūrimo montuojant vaizdo klipą“, – pasakojo Evelina. Net ištraukoje, kurioje praveriamas paslapties šydas ir parodomos kelios sekundės iš vaizdo klipo, galima pamatyti, kad specialiųjų efektų išties netruks.

„Šią dainą nekantrauju pristatyti labiausiai iš visų, nes tai pirmasis kūrinys, kuris atskleis tam tikras mano puses, apie kurias niekas nežinojo ar net neįsivaizdavo mane turint, – DELFI pasakojo Evelina. – Tiesą pasakius, apie tai ir pati daina. Apie tai, ką kartais išgyvename, bet negalime kalėbti iki tol, kol nebegalime tylėti.“

Evelina nupūtė tik šiek tiek paslapčių dulkių nuo vaizdo klipo užkulisių ir būsimosios premjeros. Visą vaizdo klipą ji ragina pamatyti penktadienį.

Stebinančius E. Anusauskaitės vaizdo klipus kuria profesionalų komanda

Pastarąjį vaizdo klipą Evelina pristatė rugsėjį. Tuomet, drauge su dainos vaizdo klipą prodiusavusiu vyru Adamu, į filmavimo komandą ji pasitelkė žymų JAV režisierių bei operatorių Adamą Margolį (jis vien šiais metais buvo nominuotas dviems prestižinėms „Emmy“ statulėlėms bei trejetą jų yra laimėjęs), kuris atlikėjai filmavo ir jos pirmąjį klipą „Can‘t Wake Up“.

Prie Evelinos dainos „Ill Be There“ vaizdo klipo kūrimo prisidėjo ir Los Andžele pripažintas kinematografas Andrew Waruszewskis, kuris yra filmavęs tokias pirmo ryškumo žvaigždes kaip Adele, Justiną Bieberį, Seleną Gomez, Beyonce, Bruno Marsą ir daugelį kitų.

„Gyvenimo Los Andžele didžiausias privalumas yra tai, kad šis miestas man atveria galimybę susipažinti ir dirbti su pačiais talentingiausiais žmonėmis. Vienas dalykas yra turėti viziją, kitas – rasti žmones, kurie ją tinkamai įgyvendintų. Šį kartą dirbo mano svajonių komanda,“ – džiaugėsi Evelina, pristatydama dainos „I'll Be There“ vaizdo klipą.

Su trenksmu grįžo po trejų metų tylos

2016-ųjų sausį Evelina gerbėjus nustebino daina „Can’t Wake Up“. Dainos įrašas buvo sukurtas JAV bendradarbiaujant su „Sony Music/ATV“ leidybos kompanijai priklausančiais muzikos prodiuseriu Gregu Oganu, dirbančiu su tokiomis pasaulinio lygio žvaigždėmis kaip Rihanna, Leona Lewis, Beyonce bei pasisekimą JAV turinčia dainų autore Shari Short, sukūrusia dainas Ariana Grande, Miley Cyrus, Joe Jonas.

Evelinos dainos finalinis suvedimas buvo daromas legendinėje „Osis Mastering“ studijoje vadovaujant pačiam Gene Grimaldi, kuris dirba su puikiai visiems žinomomis dainininkėmis Lana Del Rey, Ellie Goulding, Lady Gaga, Jenifer Lopez.

Dainos „Can’t Wake Up“ vaizdo klipą režisavo Evelinos vyras Adam Young. Jam talkininkavo operatorius Adam Margolis. Pastarasis yra trijų „Emmy“ apdovanojimų už geriausią operatoriaus darbą laimėtojas. „Can’t Wake Up“ tai daina apie santykius, kurie yra tarsi košmaras iš kurio negali pabusti. „Video klipe mes stengėmės perteikti jausmą, kuomet viskas aplink taip gyva: miestas, gatvės, gyvenimas, o tu jautiesi tarsi sustojęs vietoje ir tiesiog stebi, kaip tai plaukia pro šalį“, – pasakojo Evelina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)