Tokių automobilių, kokį A. Žemaitis išrinko Gerdai, Lietuvoje yra vos keli. Miesto visureigio titulą pelniusios transporto priemonės spalva – balta. Būtent apie tokią G. Stiklickienė ir svajojo. Tam, kad mylimoji būtų iš tiesų palepinta, A. Žemaičiui teko nemažai pasistengti – trokštamos spalvos automobilis buvo specialiai užsakytas ir atgabentas į Lietuvą per du mėnesius.

Kokią mašiną iš tiesų norėtų vairuoti, G. Stiklickienė savo išrinktajam papasakojo po apsilankymo parodoje.

„Tačiau nė neįsivaizdavau, kad Andrius į viską, ką pasakojau, atkreipė dėmesį ir padovanojo man būtent tokį automobilį, kokio ir troškau! Neabejoju, kad jam tikrai buvo sunku išsaugoti paslaptį net kelis mėnesius!“, – mylimojo staigmena džiaugėsi televizijos gelbėtoja.

Iki šiol ji vairavo 2007 – ųjų laidos pirmos klasės „BMW“ automobilį. Jį G. Stiklickienė įsigijo prieš trejus metus.

Pasak pašnekovės, tiesiai iš salono į namų kiemą pristatyta mašina nuo iki šiol turėtų išsiskiria prabanga, komfortu bei papildomais privalumais.

„Naujoji „Honda HRV“ – nei per didelė, nei per maža. Ji labai kompaktiška, bet kartu išskirtinė. Dabar sėdžiu daug aukščiau ir puikiai matau kelią! Tiesą pasakius, šį automobilį įsimylėjau vos išvydusi“, – šypsodamasi pasakojo G. Stiklickienė.

Vairuoti ji išmoko būdama septyniolikos, o pažymėjimą, leidžiantį savarankiškai valdyti automobilį, gavo dar po metų. Tačiau teises tuomet ji dviejiems metams padėjo į stalčių. Gerdos tėveliai nupirkti dukrai mašinos neišgalėjo, o savosios atiduoti neturėjo kaip – ji buvo reikalinga šeimos galvai.

Pirmąjį nuosavą automobilį „Opel Astra“ G. Stiklickienė įsigijo tik pradėjusi savarankišką gyvenimą.

„Honda HRV“ – ne pirmoji netikėta A. Žemaičio dovana sužadėtinei. Šį penktadienį pora kelioms dienoms išskrenda į Romą. Šio Italijos pasididžiavimo anksčiau nebuvo aplankiusi nei Gerda, nei Andrius, tačiau apie vizitą, nors ir trumpą, abu vis pagalvodavo.

Į kelionę įsimylėjėliai šįkart leidžiasi dviese – Gerdos sūnus Markas su močiute ir dar keliais suaugusiais artimaisiais lieka namuose.

„Andrius tikrai moka nustebinti! Metų pabaiga man išties yra įspūdinga!“, – sakė G. Stiklickienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)