Tarp gausaus būrio susirinkusiųjų buvo galima pastebėti seriale vaidinančius aktorius Tomą Vaškevičiūtę, Mykolą Vildžiūną, Jokūbą Bareikį, Marių Repšį, Ramūną Šimukauską, Marcelę Zikaraitę, Vytautą Anužį, Dainių Jankauską, Šarūną Puidoką, etiketo žinovą Giedrių Drukteinį, atlikėją Urtę Šilagalytę su mylimuoju Donatu Dailide, Igną Krupavičių, Darių Užkuraitį, stilistą Joringį Šatą, Rolandą ir Vaidą Skaisgirius, Viktoriją Šaulytę ir Julių Mocką bei daugelį kitų.

Vakarėlio rengėjai pasirūpino išskirtine programa – serialo aktorius, virtusius jų atliekamais istoriniais personažais, įspūdingais magiškais triukais pristatė iliuzionistas ir mentalistas, Baltijos šalių rekordininkas ir televizijos projekto „Didysis magijos šou“ finalistas Nicholas Kin.

Nuotraukos iš filmo pristatymo vakaro – DELFI fotogalerijoje:

Apie daugiaserijinį filmą „Laisvės kaina. Savanoriai“:

Žiūrovus šimtmečiu atgal nukelsiantis filmas išsiskirs ne tik savo siužetu, autentiška XX a. pradžios aplinka, bet ir atkurtais to laikmečio kostiumais, kurie į Lietuvą buvo gabenami net iš užsienio.

Istorinis karinis daugiaserijinis filmas pasakos apie Lietuvos Nepriklausomybės akto pasirašymo aplinkybes. Šimtmečiu atgal nukelsiantis filmas atskleis nuostabią draugystės ir meilės dramą, vykstančią svarbiausių Lietuvai įvykių fone.

Pagrindinius vaidmenis istoriniame daugiaserijiniame filme kuria žymiausi šalies aktoriai: Toma Vaškevičiūtė, Eglė Špokaitė, Darius Meškauskas, Mykolas Vildžiūnas, Jokūbas Bareikis, Algirdas Gradauskas, Marius Repšys. Seriale taip pat vaidina Nerijus Gadliauskas, Andrius Bialobžeskis, Vytautas Tomkus, Liubomiras Laucevičius, Šarūnas Puidokas ir kiti žinomi aktoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)