M. Mažvydo biblioteka šįvakar virto magijos ir gurmaniškų skonių vieta. „VMG“ komanda įspūdingą svečių skaičių pasitiko su specialiai paruošta austrių biblioteka ir intriguojančiomis kokteilių bei šampano erdvėmis.

Susirinkusieji tapo pirmaisiais, pamačiusiais ir paragavusiais 3D spausdintuvais atspausdintų desertų, patiektų ant futuristinio stiklinio stalo. Anot A. Ivanausko, tokiam netradiciniam sprendimui jį įkvėpė kelionė po Maroką.

Gimtadienio puotoje – pramogų pasaulio grietinėlė

Pirmadienio vakarą nacionalinėje bibliotekoje susirinko daugiau nei 500 kviestinių verslo, pramogų, meno ir kultūros pasaulių atstovų. Vienintelis prašymas, kurio sulaukė svečiai – paisyti puošnaus aprangos kodo.

Svečiai puošėsi negailėdami nei laiko, nei pinigų. Štai, mados kūrėja Julija Žižė į puotą atvyko vilkėdama žėrinčią dizainerės Aurelijos Beliakaitės suknelę.

Atvira juoda suknele, subtiliai apnuoginančia kojas, šįvakar pasidabino ir televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė. DELFI moteris pasakojo, jog šventiniam vakarui pasirinko dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtą suknią.

Prabangią L. Salasevičiaus suknelę pirmadienio vakarą renginyje vilkėjo ir verslininkė Inga Stumbrienė.

Renginių organizatorė Rasa Arlauskienė puotai tamsių spalvų nesirinko – vilkėjo ryškią žalios spalvos dizainerio Egidijaus Rainio suknelę.
R. Arlauskienė ir S. Troščenkovas, G. Martirosianaitė, V. Jakučinskaitė su mylimuoju

Prabangiomis lietuviškos mados korifėjaus Juozo Statkevičiaus sukniomis šįvakar pasipuošė ir dvi renginio vedėjos – Indrė Morkūnienė bei Gabrielė Martirosianaitė.

Ir vis dėlto, bene efektingiausiai šįvakar atrodė stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Garsią moterį į renginį atlydėjo mylimasis Mantas Volkus.

Tarp vakaro svečių taip pat galima buvo sutikti ir turizmo agentūros „Kelionių ekspertai“ bentraturtį Saugirdą Vaitulionį, dizainerę Juliją Janus, verslininkę Agnę Grigaliūnienę, dizainerius E. Sidarą ir Egidijų Rainį, mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėją Viktoriją Jakučinskaitę, renginių organizatorių Jogailą Morkūną, dizainerę Agnę Kuzmickaitę, televizijos laidų vedėją Jolantą Svirnelytę bei daugelį kitų.

Šįkart renginiui dirigavo aktorius Vytautas Rumšas ir viena populiariausių laidų vedėjų Indrė Morkūnienė. O štai tiesioginių reportažų „vairas“ atiteko „Mis Lietuvai“, radijo ir televizijos laidų vedėjai Gabrielei Martirosianaitei.

Šventėje netrūko ir lyriškų dainų. Vakarą pradėjo „X Faktoriaus“ nugalėtoja, išskirtinio balso savininkė Monika Pundziūtė, kiek vėliau ją scenoje pakeitė jos mentorė, popmuzikos diva Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Renginys, anot A. Ivanausko, išdailintas iki menkiausių detalių. Viskas buvo kruopščiai sustyguota, kelissyk gerai apgalvota. Puošėsi ne tik renginio svečiai ir vedėjai. A. Ivanausko teigimu, net aptarnaujančio personalo apdarai šįkart sulaukė dizainerio J. Statkevičiaus rankų prisilietimų.

Renginio akimirkos:

Šventę vainikavo kulinariniai apdovanojimai

„Visi buvo įpratę, kad „VMG“ kulinariniai apdovanojimai vyksta pirmoje metų pusėje. Šiais metais juos specialiai nukėlėme rudeniui vien dėl išskirtinės lokacijos – nekantriai laukėme M. Mažvydo bibliotekos rekonstrukcijos pabaigos. Tik šioje vietoje galėjome įgyvendinti savo renginio idėją, nors, pripažįstu, tai tapo nemažu iššūkiu. Bet iššūkiai mums patinka!“ – sako A. Ivanauskas.

Trečius metus iš eilės rengiami apdovanojimai šiemet išaugo iki tarptautinių – juose dalyvavo ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos bei Estijos gastronominio pasaulio atstovai.
M. Mažvydo biblioteka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)