Judrus, tamsaus gymio stilistas „5ive“, savo kuriamu įvaizdžių primena scenos žvaigždę. Mokymų genijumi vadinamo meistro klientų sąraše yra tokios JAV garsenybės kaip Puff Dady, Usher ir Lionel Ritchie.

Stebėti 5IVE pasirodymo atvyko mentalistas Nicholas Kin, stilistai Karolis Murauskas ir Robertas Danilevičius, blogerė Erika Valiukaitė ir kt. Svečių kvietimuose buvo nurodytas aprangos kodas: „Black tie“, tad daugelis džentelmenų pasirinko vakarinius kostiumus, damos – puošnią kokteilinę aprangą. Ištaigingą vakarą vedė futbolo arbitras ir renginių vedėjas Vytenis Kazlauslas.

Kaune gausiai susirinkusiai publikai meistras demonstravo tris vyriškus barzdų ir plaukų kirpimus. Tai buvo energingas ir gyvybingas pasirodymas – plaukų kirpimą ir šukuosenų formavimą buvo galima pamatyti „gyvai“. Žiūrovai išvydo, kaip atrodo praėjusio šimtmečio 3-iojo – 7-ojo dešimtmečių šukuosenos, atsižvelgiant į šiuolaikines tendencijas. Akcentuojami išskusti plaukų skyrimai, tikslūs kontūrai ir švarūs perėjimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)