Tradiciškai, svečius priėmė „Stiklių“ bendraturčiai Ana bei Aleksandras Ciupijai ir Romas Zakarevičius.

Renginyje netrūko ir žinomų žmonių, tarp kurių – Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Vaida Klizaitė-Jasaitienė, Justina Stambrauskaitė, Natalija ir Sigitas Martinavičiai, Gediminas Žilinskas su mylimąja Deimante Kazėnaite bei daugelis kitų.

Svečiai paisė aprangos kodo – dauguma jų šventinį vakarą dėvėjo kaukes, kiti rinkosi įmantresnį grimą. Buvo ir tokių, kurie prieš Helovino šventę pasidarbavo iš peties – demonstravo kruopščiai apgalvotus įvaizdžius, puikavosi originaliais kostiumais.

Renginio metu svečių laukė daugiau nei 15 skirtingų pasirodymų. Tarp jų – nepamirštamas kolektyvas iš Paryžiaus „VIP room“ klubo, rengiantis pasirodymus garsiausiuose pasaulio vakarėliuose, o drauge su jais ir lietuviškasis šou desantas, kuriam specialią sceninę aprangą sukūrė vieni iš garsiausių aksesuarų meistrų.

Vakaro svečiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)