Ši istorija sukrėtė ir Vaidą Skaisgirę, kuri mintimis pasidalijo savo feisbuko paskyroje.

„Mama tapau jauna – vos sulaukusi 22-jų. Nors tokiame amžiuje jaunatviškam entuziazmui vedant visu greičiu pirmyn norisi versti didžiausius kalnus, susilaukus vaiko tą nesuturėjimą savęs vienoje vietoje staiga pakeičia nežemiška ramybė ir niekada anksčiau nepatirtas jausmas – mamos meilė.

Nuožmiau nei versti kalnus pajunti norą tą mažą žmogų nagais ir dantim nuo visko ginti, saugoti, mylėti, rūpintis. Aš negaliu suprasti, kaip žmogus, moteris, mama (iš tiesų, šita žmogysta nenusipelno būti taip vadinama) galėjo taip elgtis su savo vaiku. Protu nesuvokiama, širdimi nepajaučiama...

Bet kokioje gyvenimiškoje situacijoje nesu linkusi teisti vietoje teismo, bet jeigu įtarimai pasitvirtins, šitas per klaidą žemėje atsiradęs padaras nusipelno pačios griežčiausios bausmės be jokios užuojautos.“

Šis jaunos moters įrašas sukėlė didžiulę jos draugų bei sekėjų reakciją. Daugybė komentavusių internautų piktinosi ir gedėjo mažylio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)