Prašymas teismui buvo pateiktas dar sausio 27-ąją, tačiau pirmasis posėdis prasidėjo tik spalio 26-ąją. Bylos nagrinėjimas vyksta už uždarų durų.

Jolantos Blažytės pateiktame prašyme siekiama santuoką nutraukti dėl sutuoktinio kaltės.

Likus kelioms savaitėms iki pirmojo posėdžio, teismo atstovė spaudai Rūta Trimailovienė DELFI tikino, kad skyrybos vyksta ginčo būdu, dėl to tokio pobūdžio bylose dėl nesutarimų tarp šalių sprendimo priėmimas gali ir užtrukti.

Ir nors pareiškimas skyryboms pateiktas jau seniai, Viktoras, kalbėdamas su DELFI, tikino, kad šeima jam – vertybė, kurią tausos iki paskutinės sekundės. „Dar kol kas turiu žmoną. Yra pareiga, pagal mano dabartinę filosofiją, rūpintis šeima iki paskutinio“, – į klausimą, ar jo širdies nešildo nauji jausmai, atsakė V. Uspaskichas.

Iš Rusijos kilusiam 57-erių V. Uspaskichui tai antroji santuoka. Su pirmąja žmona Viktoras susilaukė dviejų atžalų: sūnaus Eduardo ir dukters Julijos. Abu vaikai, užaugę Baltarusijoje, tėvo rūpesčiu studijavo Vašingtone.

Su antrąja žmona Jolanta Blažyte Viktoras susilaukė dviejų dukterų: Lauros ir Justės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)