Pasidomėjus, kokia šių pokyčių paslaptis, Larisa tik nusijuokė ir patikino, kad visiškai jokios, tiesiog reikėjo. „Sveikata reikalavo ir sublogau. Kiek gi žmogau gali nešioti tokį svorį? Atėjo laikas trupučiuką pasilengvinti“, – bendraudama su DELFI šypsojosi aktorė.

Anot moters, jokių kardinalių priemonių ji nesiėmė. „Jokių dietų ir jokių mankštų, – vardijo L. Kalpokaitė. – Dieta labai laikinas dalykas, o mankštos skirtos jaunesniems. Neturiu joms nei laiko, nei noro. Paprasčiausiai – sveika mityba.“

Kalbėdama apie pokyčius Larisa neslėpė, kad dėl pakitusių formų sulaukia komplimentų, tačiau labiau stebina žiūrovų rekcija, kai ji žengia į sceną. „Pirmas kelias minutes iš salės jaučiu tokią nesusipratimo bangą. Matyt, galvoja, kad čia turėjo būti Kalpokaitė, nesupranta, kas čia per aktorė, – nusijuokė Larisa. – Vėliau iš balso pažįsta.“

Larisa Kalpokaitė anksčiau:

Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys

Larisa Kalpokaitė, kaip ir dar kelios dešimtys susirinkusiųjų, pirmadienio vakarą stebėjo VIP svečiams skirtą daugiaserijinio filmo „Juodosios našlės“ premjerą. Negailestingos ir paslaptingos – tokios šio serialo herojės Viktorija, Jolanta ir Kristina, kurias įkūnija aktorės Monika Vaičiulytė, Marija Korenkaitė ir Jūratė Budriūnaitė.

Seriale taip pat vaidina ir kiti žinomi aktoriai Arnoldas Eisimantas, Lina Budzeikaitė, Remigijus Sabulis, Petras Lisauskas, Darius Meškauskas, Tomas Rimkūnas, Eglė Jackaitė, Larisa Kalpokaitė,Vytautas Rumšas ir kiti. Naujojo sezono serijose kūrėjai vėl intriguos klausimu: ar pavyks našlėms pabėgti nuo praeities ir pradėti gyvenimą iš naujo?

Premjeros akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)