Šeštadienį, spalio 22 d., 2.40 val., Vilniuje, prie Karaliaus Mindaugo tilto kelių patruliai tikrino vairuotojų blaivumą. Jų dėmesį tyčia atkreipė atlikėjas Egidijus Dragūnas. Važiuodamas pro šalį prabangiame „Audi“ ėmė šaukti bei rodyti nepadorų gestą – vidurinį pirštą.

Pareigūnai nesileido įžeidinėjami ir automobilį sustabdė prie artimiausio šviesoforo vos už 100 metrų. Automobilį vairavo blaivus Selo draugas, o keleivio vietoje sėdintis atlikėjas ėmė neužsičiaupdamas dėstyti savo požiūrį į Lietuvos policijos darbą.

Selas galiausiai atsidūrė komisariate, kur jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl policijos pareigūno garbės ir orumo įžeidimo, reiškiamo žodžiu ar kūno gestais bei viešosios tvarkos pažeidimo.

Tačiau po naktinio incidento atlikėjas, regis, nepasimokė. Šeštadienio vakarą savo „Instagram“ paskyroje jis paviešino vaizdo įrašą iš automobilio salono. Nėra tiksliai žinoma, ar automobilį vairavo E. Dragūnas, tačiau gerbėjams įtarimų sukėlė pirštą puošiantis žiedas. Panašų aksesuarą turi ir grupės „SEL“ lyderis.

A video posted by Sel (@egidijusdragunas) on Oct 22, 2016 at 1:01pm PDT

Jei E. Dragūnas iš tiesų sėdo prie vairo, jis gali užsitraukti pareigūnų nemalonę, mat teisės vairuoti atlikėjas neteko dar praėjusių metų gruodį.

DELFI primena, jog E. Dragūnas teisę vairuoti prarado gruodžio pradžioje. Prabangų „Mercedes“ visureigį vairavęs atlikėjas tąkart įpūtė net 1,65 prom. Tai – vidutinis girtumo laipsnis.

Teismas nusprendė, kad E. Dragūnas netenka teisės vairuoti 2 metams ir 2 mėnesiams, taip pat jam skirta 723 eurų bauda.

„Gailiuosi, atsiprašau visuomenės. Prašau skirti didesnę finansinę baudą“, – sakė E. Dragūnas ir prašė trumpesnės bausmės dėl teisių atėmimo. – Retai geriu, iš tikro, dėl to taip ir nutiko.“

Nuotraukos iš šeštadienį įvykusio Vilniaus policijos reido:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (504)