Sveika gyvensena bei natūraliu grožiu garsėjanti moteris prisipažino, kad tai nėra pirmasis kartas, kai savo grožį patiki injekcijų meistrams. Prieš metus išbandžiusi taip vadinamą vampyrišką PRP procedūrą, atliekamą su iš venos paimtu krauju, Gintarė liko taip sužavėta rezultatais, kad tai kartoja periodiškai kas kelis mėnesius.

„Gyvename XXI-ame amžiuje, kai mokslas bei technologijos pažengę taip toli, jog būtų kvaila tuo nepasinaudoti. Taip, aš už tai, kad vyrai bei moterys sutiktų oriai senatvę, bet jei yra galimybė natūraliais būdais tą senėjimą pristabdyti, kodėl nepasinaudoti“, – klausia moteris.

Paskutinius pusantrų metų Gintarė Amerikoje praleido beveik tiek pat laiko, kiek Lietuvoje. Kalifornijoje klesti dirbtinio grožio kultas, ten žmonės pamišę dėl sporto ir sveikos mitybos, o tokios procedūros kaip hialurono, botokso injekcijos ar PRP procedūros – eilinė kasdienybė. Paklausus, ar po šių saves patobulinimų galime tikėtis, kad moteris ryšis ir drąsesniems išvaizdos pokyčiams, natūralaus grožio ambasadore tituluojame mergina taria griežtą „NE“.

„Viskam turi būti saikas. Mano suvokimu, tik natūralus grožis alsuoja geru taktu bei prabanga. Tvirtas kūnas, lygi oda, švytinčios akys ir sveiki plaukai yra viskas, ko reikia moteriai, norinčiai atrodyti gražiai. Joks rūbas, prabangi rankinė ar dirbtinė krūtinė to daugiau nesuteiks“, – sako Gintarė.

Prakalbus apie dirbtinę krūtinę, Gintarė juokauja, kad jos Amerikoje nebemadingos. Dabar naujausia grožio tendencija – iškilūs sėdmenys, tačiau tokiais ją apdovanojo gamta.

Paklausus, kaip toliau Gintarė ketina švęsti savo jubiliejų, moteris prisipažino prieš kelias savaites išsiskyrusi su širdies draugu, kas stipriai pakoregavo jos gimtadienio planus. Ilgai svarsčiusi, kaip paminėti jubiliejų, Gintarė nusprendė dar šį vakarą išvykti iš Lietuvos ir sutikti gražią sukaktį artimiausių žmonių rate.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (318)