Renginio nepraleido Ingrida Kazlauskaitė, Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte, Kristina Kaikarienė, Nora Lapinskienė, Laura Imbrasienė, Nijolė Narmontaitė ir būrys kitų. Renginio vairą tarp daugybės žavių damų laikė Giedrius Gustas.

Šiandien jaunas juvelyras M. Onaitis jaučiasi tarsi peržengė Rubikoną, pasiryžęs lemiamam sprendimui – pristatyti visuomenei savo širdyje ilgai brandintus ir pagaliau įkūnytus juvelyrikos kūrinius.

Kūrybines idėjas juvelyras subrandino kelionėje po kultūros lopšį – Italiją. Idėjas padėjo įkūnyti ir senasis Talinas, šiame mieste besimokant juvelyrikos Dailės akademijoje bei jaukusis Vilniaus senamiestis, sužavėjęs darbščių ir nagingų juvelyrikos meno meistrų dirbtuvėlėmis, atskleidusiomis ne vieną šio meno paslaptį.

Renginyje visuomenei pristatomi kūriniai yra elegancijos, prabangos, dizaino, kūrybinių ieškojimų ir dalelės širdies šilumos sąjunga, sukurta juvelyro rankų. Eksponuojami aukso ir sidabro žiedai, apjuosti brangakmenių eilutėmis, savo forma ir faktūra tarsi atkartojantys Romoje matytą didingą, ažūrinį ir lenktą Koliziejaus amfiteatrą.

Kiekvienas parodoje eksponuojamas kūrinys yra savitas ir nepakartojamas,tarsi simbolinis mažas Koliziejus, skirtas ypatingai asmenybei, siekiant jai suteikti dar daugiau neįmenamo bei traukiančio paslaptingumo. Štai toks yra pagrindinis šios parodos įkvėpimo šaltinis ir tikslas, atsispindėjęs savitos faktūros ir braižo juvelyrikoje, pažymėtoje kūrybiniu ženklu „Moss“.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)