Reperio knyga "From Pieces to Weight" knygynų lentynose pasirodė antradienį. Minios gerbėjų išsirikiavo prie įrašų parduotuvės Niujorke, norėdami gauti 30 metų atlikėjo autografą, kurio 2003 metais išleisto debiutinio albumo "Get Rich or Die Trying" buvo parduota daugiau nei 12 mln. kopijų.

"50 Cent" verslo imperija apima vitaminizuoto vandens bendrovę, drabužių kolekcijas, vaizdo žaidimų gamybą ir pelno nesiekiančią organizaciją, pavadintą "G-Unity", kurios tikslas - pagerinti jaunuolių, gyvenančių kaimyniniuose rajonuose, kur anksčiau gyveno "50 Cent" pasivadinęs atlikėjas, perspektyvas.

"Kai į mane iš arti šovė devynis kartus ir aš nemiriau, pradėjau galvoti, kad turiu surasti savo gyvenimo tikslą", - knygoje rašo "50 Cent", pasakodamas 2000 metų įvykius Niujorko Kvynso rajone, kuomet jis užsiiminėjo narkotikų prekeivio verslu ir po susišaudymo dviem savaitėms buvo paguldytas į ligoninę.

Narkotikų prekeivės, kuri buvo nužudyta, kai berniukui, vadinamam Boo-Boo, buvo vos aštuoneri metai, sūnus pradėjo prekiauti narkotikais nuo 11 metų. Sulaukęs 16 metų jis įsigijo pirmąjį ginklą, kurį panaudojo po keleto mėnesių ir vienam paaugliui, kuris su gauja norėjo jį apvogti, peršovė koją.

Nors "50 Cent", kurio tikrieji vardas ir pavardė yra Curtis Jacksonas, knygoje pasakoja, kad augo aplinkoje, kur draugai ir šeimos nariai vartojo alkoholį ir narkotikus, jis nesijaučia kaltas pradėjęs pardavinėti gatvėse narkotikus. Hiphopo atlikėjas teigia nusprendęs, kad kur kas greičiau užsidirbs pinigų gatvėse, nei pasilikdamas mokykloje ir dirbdamas už minimalų atlyginimą.

"Tuomet prekyba narkotikais nebuvo vienas iš pasirinkimų, tada tai buvo vienintelis mano pasirinkimas", - teigia "50 Cent" savo autobiografijoje.

Dvejus metus C. Jacksonas lankė teismo paskirtą narkotikų reabilitacijos programą, kur apgaudinėjo centro darbuotojus, kad rimtai atsižvelgia į jų pamokymus ir patarimus. Jau pirmą dieną baigęs programą jis vėl pradėjo prekiauti narkotikais.

Reperis savo knygoje pasakoja, kaip jis pasirinko pseudonimą "50 Cent" iš "vieno paauglio Brukline", susiginčijo su kitu žinomu reperiu Ja Rule'u, kaip vos nepavėlavo į pirmą susitikimą su hiphopo garsenybėmis Eminenu ir Dr. Dre, kuomet Los Andželo oro uoste buvo sulaikytas dėl neperšaunamos liemenės.

"Aš tikrai esu palaimintas", - knygoje rašė "50 Cent".

Jis teigia nelaikąs savęs labai svarbiu žmogumi. "Tai ne man. Mano knyga turėjo būti paskatinimas žmonėms, kurie negali išsikapstyti iš purvo. Aš esu tik įrodymas, kad sėkmė egzistuoja", - teigė "50 Cent".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją