Į renginį svečiai ėmė rinktis dar gerokai prieš šou, o po jo laukė „Daddy was a Milkman“ pasirodymas.

Į šou ir po jo sekusį vakarėlį susirinko tokie žinomi žmonės, kaip Robertas Kalinkinas, Mindaugas Stasiulis, Anžela Adamovič, Egidijus Sidaras ir daugelis kitų.

V. Gigevič pristatė asmeninės patirties kelionėje įkvėptą kolekciją. Prieš kelis metus, kaip teigė, paskutinį savo šou surengęs kūrėjas dabar grįžo su nauju įkvėpimu ir teigia sukūręs bene stipriausią savo kolekciją.

„Atvežiau tikrą Las Vegasą į Lietuvą. Nepagražintą, tokį, koks jis yra – pilnas kontrastų: gatvės, kur žėri stulbinanti prabanga, o pakampėse gulinėja benamiai ar desperatiškai šlovės siekia gatvės muzikantai, kur kunkuliuoja bemiegis naktinis gyvenimas, klesti nesuvaidintos emocijos. Būtent į tokį svaiginantį kontrastų pasaulį ir įtrauksiu žiūrovus. Tąnakt jie pajaus į save nukreiptas tikro Las Vegaso šviesas”, – kolekcijos nuotaikas anksčiau pristatė V. Gigevič.

Vakarėlio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)