Viešbutis „Comfort Hotel LT“ pirmasis Lietuvoje ir visame pasaulyje pristato lietuvių atlikėjui dedikuotą kambarį. Čia 321 numeriu pažymėtos durys pasitinka stambiu užrašu su atlikėjo Donato Montvydo sceniniu pseudonimu „Donny Montell“. Pravėrus jas į akis pirmiausiai krenta Algio Kriščiūno ant sienos kurtas dainininko piešinys.

Kambario gyventojų rytas prasideda su Donny Montell Eurovizijos dainos „I‘ve been waiting for this night“ žodžiais, kurie išrašyti virš veidrodžio. Neabejotinai didžiausiu ir unikaliausiu kambario akcentu taps juodas Donny Montell raištis su išsiuvinėtais žodžiais „Blinded by Love“.

Būtent šį aksesuarą atlikėjas naudojo per savo pirmąjį pasirodymą Eurovizijoje 2012 metais.

Kaip pasakoja pats D. Montvydas, muzika jam padeda išlaisvinti savo idėjas įvairiose formose, todėl jis džiaugiasi, kad jo kūryba ir vardinis kambarys padės svečiams iš naujo atrasti komfortą.

„Man kaip ir daugeliui muzika yra raktas padedantis ne tik išlaisvinti savo idėjas, bet ir suprasti, ką nori pasakyti kiti atlikėjai. Džiaugiuosi, kad atrakinę Donny Montell kambario duris svečiai supras šią žinią ir bus įkvėpti ne tik geram poilsiui, bet ir savo sumanymų išlaisvinimui“, - neslėpdamas šypsenos, kad tapo pirmuoju tokiu lietuvių atlikėju, kalbėjo D. Montvydas.

Viešbutyje nuo pat pirmųjų žingsnių pasitinka laisva atmosfera, įkvėpta viso pasaulio menininkų. Čia jau yra Louiso Armstrongo, Franko Sinatros, Madonnos, „The Rolling Stones“ ir „The Beatles“ kambariai, todėl buvo pats laikas įkurti atlikėjo iš Lietuvos kambarį. Kaip pasakoja viešbučio direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė, D. Montvydas buvo pasirinktas neatsitiktinai.

„Donny Montell yra jaunas, veržlus ne tik scenoje, bet ir už jos ribų. Šiandien jis žinomas tarptautiniu mastu, ir toliau savo įspūdingais šou laužo standartus ir nusistovėjusias taisykles. Tai yra tokios pačios idėjos, kuriomis puoselėjame ir savo viešbutį, todėl nekilo jokių abejonių, kuriam lietuviui turėtumėme dedikuoti kambarį. Galiausiai paklausėme savo feisbuko auditorijos, ką jie mano, apie tokią idėją. Per kelias valandas sulaukėme daugiau nei 29 tūkst. „patinka“ paspaudimų“, - atskleidė R. Pulkauninkaitė-Macikė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)