Kalbos apie naują V. Uspaskicho simpatiją pasklido todėl, kad kurį laiko šalia jo buvo galima matyti Ugnę Kačinskaitę. DELFI šaltinių žiniomis, juos sieja daug šiltesni santykiai nei kolegiški, tačiau žiniasklaidai abu sutartinai tai neigė.

„Ugnė mano knygos tinklapyje vedė rubriką apie maistą, tačiau ji gyvena su savo vyru, – DELFI pasakojo V. Uspaskichas. – Gal du kartus buvo su manimi nuvažiavusi į knygos pristatymą.“

Viktoras pasakojo, kad šiuo metu negalvoja apie jokius naujus santykius. „Dar kol kas turiu žmoną. Yra pareiga, pagal mano dabartinę filosofiją, rūpintis šeima iki paskutinio“, – nukirto V. Uspaskichas.

Tą patį tikino ir DELFI kalbinta Ugnė Kačinskaitė, kuri pas Viktorą dirbo nuo 2015-ųjų gruodžio iki šių metų rugsėjo vidurio. Ugnė, kurios sesuo Ieva Kačinskaitė Urbonienė priklauso Darbo partijai ir šįmet nesėkmingai kandidatavo į Seimą Naujamiesčio vienmandatėje apygardoje, pasakojo, kad per metus, kol dirbo pas Viktorą, su juo pačiu akis į akį buvo susitikusi vos kelis kartus.

Ugnė Kačinskaitė, Ieva Kačinskaitė-Urbonienė

„Viktoras kaip viršininkas yra griežtas, konkretus ir aiškiai pasakantis, kokio rezultato jam reikia, – kalbėjo U. Kačinskaitė. – Daug neteko bendrauti, nes mano darbas būdavo rašyti straipsnius. Rezultatą jis pats pamatydavo internete, o pastabų gavau vos kelis kartus, tad daug neteko bendrauti.“

Vis dėlto ji pati ne kartą lydėjo Viktorą į jo knygos „Mano ligos ir priešai – mano geriausi mokytojai“ pristatymus. „Knygos pristatymuose aš su žmonėmis kalbėdavau apie žaliavalgystę, jos naudą ir nuo ko pradėti. Esu maisto technologė ir visos mano mintys, darbai sukasi apie mitybą“, – kalbėjo U. Kačinskaitė.

Žinia apie byrančią Viktoro ir Jolantos šeimą žiniaklaidoje pasklido vasarį. Į Vilniaus miesto apylinkės teismą J. Blažytė kreipėsi su prašymu nutraukti santuoką dėl sutuoktinio kaltės. Teismo atstovė spaudai Rūta Trimailovienė DELFI patikino, kad pirmasis skyrybų bylos posėdis dar neįvyko, nors prašymas pateiktas prieš 8 mėnesius.

Aplink V. Uspaskichą visuomet sukosi gražios moterys

Kalbų, kad Viktoras užmezgė romaną su viena ar kita moterimi, netrūko ir anksčiau. Vos tik jis rasdavo naują padėjėją, kildavo šurmulys ir būdavo keliamos įvarios prielaidos.

Dar 2007 metais tuo metu Ūkio ministerijos valdininkė Anželika Filipovič savo ir Viktoro santykius aiškino Vilniaus miesto 3-iame apylinkės teisme. Teismas išaiškino, kad jos ir V. Uspaskicho nesiejo jokie artimi ryšiai.

Įtarias kalbas dar 2003 metais paskatino ir „darbietė“ Monika Garškaitė-Kera. Dainininkė vos tik pradėjusi žengti karjeros laiptais šią sritį nustūmė į šešėlį ir paniro į politiką. Matyt, šis jos kardinalus posūkis į V. Uspaskicho padėjėjos postą ir paskatino tokias kalbas.

Beje, pats V. Uspaskichas kartą išbandė save dainininko amplua. Beveik prieš dešimtmetį Darbo partijos įkūrėjas kartu su Irma Jurgelevičiūte įrašė bendrą dainą „Verta“. „Būna, nesiseka devynis kartus iš eilės, – dainavo Viktoras. – Kai girdi apie save dalykų nebūtų, deja. Randai palieka širdyje ir iš tiesų būna skaudu“.

Tačiau tai dar toli gražu ne visos moterys, kurias matėme šalia Viktoro. Jo padėjėja kurį laiką dirbo ir buvusi odontologė Jurgita Kasperavičiūtė. Kiek vėliau jos pavardė imta sieti su Druskininkų meru Ričardu Malinausku. Pastaruoju metu jos pavardė žiniasklaidoje nebemirga, o R. Malinauskas neseniai buvo pastebėtas su trisdešimt metų jaunesne mergina.

V. Uspaskichas: vyro pareiga – saugoti moterį nuo lyderystės

Likus keliems mėnesiams iki skyrybų, V. Uspaskichas pristatė savo knygą „Mano ligos ir priešai – mano geriausi mokytojai“. Joje autorius kalba apie gyvenimo filosofiją. Žinoma, neaplenkia ir vyro bei moters santykių.

Knygoje teigiama, kad negalima pažeisti Visatos dėsnio, bylojančio, kad „vyro pareiga – saugoti moterį nuo lyderystės“.

Viktoras Uspaskichas

Viktoras knygoje rašo: „Kai moteris pradeda kištis ne į savo reikalus ir gyvena ne pagal savo paskirtį, žalojama jos psichika. Ji tik galvoja, kad save realizuoja, iš tikrųjų tai iliuzija, kuri padaro nelaimingą ne tik ją, bet ir jos aplinkos žmones. Tokia moteris žlugdo ne tik save, bet ir šalia esančius vyrus, moteris, kolektyvus ir taip pažeidžia moteriškos ir vyriškos energijų balansą.

Ir visai nesvarbu, kur tai vyksta – visuomenėje, įmonės, valstybės valdyme ar šeimoje. Jei tai vyksta šeimoje ir moteris sako: „taip nusprendžiau, taip ir bus“, „aš nusprendžiau ir mes statysime namą“, žinokite, kad šeimos nebeturite. Tikras vyras lyderis su tokia moterimi negyvens, tai prieštarauja vyriškai prigimčiai pagal Visatos dėsnius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)