Šiuo metu Londone įsikūrusi mergina ruošiasi naujiems muzikiniams projektams ir sako, kad būti dar vienos grupės nare tiesiog nebėra laiko. „Šiais metais gyvenu praktiškai „ant lagaminų“. Keliauju įrašinėti naujų dainų, dažnai grįžtu į Lietuvą filmuotis įvairiose laidose, bendradarbiauju su užsienio prodiuseriais ir muzikantais, Jungtinėje Karalystėje dainuoju su britų bliuzo ir roko grupe „Cherry White“, be to, ruošiu naują, Lietuvai skirtą akustinį projektą kartu su nuostabiu gitaristu Šarūnu Šimelioniu. Kadangi teikiu pirmenybę solinei veiklai, merginos mane puikiai suprato ir draugiškai paleido“, – šyptelėjo Donata.

Naujas grupės „XL Plus“ kurinys „Gitara“ – paskutinis, kuriame girdėsis ir Donatos balsas.

Nuo šiol Daina Bilevičiūtė ir Aušrinė Gerikienė į sceną lips su nauja nare – Lietuvai puikiai pažįstama mergina sodriu vokalu ir įspūdinga figūra. Moterys jau dirba įrašų studijoje, o Londone įsikūrusi kompanija „Stumbres Look“ kuria įspūdingus sceninius kostiumus. Jau visai netrukus klausytojai bus supažindint su atsinaujinusia grupe „XL Plus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)