Naujame vaizdo įraše nufilmuoti aktoriai Inga Jankauskaitė, Ramūnas Rudokas, Mindaugas Papinigis, Andrius Bialobžeskis, Gytis Ivanauskas ir kiti. Jame pasirodo ir pats E. Vėlyvis.

Vos per valandą šis įrašas jau peržiūrėtas daugiau nei 30 tūkst. kartų.

Režisieriaus teigimu, jei jo filmų pasaulyje vyktų rinkimai, tai garsūs aktoriai balsuoti skatintų būtent taip.

Paklaustas, kodėl pasirinko tokią žinutės formą, Emilis neslėpė, kad šis filmukas puikiai atspindi jo kaip režisieriaus kūrybos stilių.

„Filmuose „Zero“ ir „Zero II“ egzistuoja atskira realybė, savitas, šaržuotas ir per stiprintuvą paleistas pasaulis. Jei tame pasaulyje būtų kuriamas balsuoti skatinantis video klipas, jis būtų būtent toks. Na, galbūt turėtų daugiau keiksmažodžių“, – šypsojosi E. Vėlyvis.

Video klipe neliko nepastebėtas ir Emilio Vėlyvio pažadas – sukurti filmą „Zero III“. Paklaustas apie tai, režisieriaus teigė, kad nors jis pats yra patriotas ir būtinai eis balsuoti, tokio vaizdo klipo paleidimas nėra susijęs vien su rinkimais. „Išties planuoju trečią, aktualią laikmečiui ir Lietuvos realijoms filmo „Zero“ dalį. Tai bus filmas apie pačius purviniausius ir šlykščiausius dalykus Lietuvoje – politikos žaidimus“, – teigė E. Vėlyvis.

„Jei pamatę šį video žmonės pakels savo užpakalius nuo sofų ir nuspręs išreikšti savo poziciją balsuodami, tai būsiu dar laimingesnis. Tikiu, kad juodas humoras yra itin paveikus, todėl idealiai tinka tokiai patriotinei progai“, – sakė režisierius.

Video galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)