Indiško filmo apie meilę premjeros nepraleido Gediminas Juodeika su drauge, Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte, Oksana Pikul-Jasaitienė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Vaida Genytė su šeima, Vaida Skaisgirė, Alanas Chošnau, Žilvinas Grigaitis, Gintarė Gurevičiūtė ir daugelis kitų.

Samaras Anandas (Shah Rukh Khan), yra Indijos kariuomenės išminuotojas, garsėjantis kaip „žmogus, kuris negali mirti“. Ambicinga jauna „Discovery“ kanalo stažuotoja Akira Rai (Anushka Sharma) atsitiktinai aptinka Samaro dienoraštį, kuriame aprašytas prieš 10 metų atgal vykęs beprotiškas jo romanas su turtinga paveldėtoja Myra Tapar (Katrina Kaif).

Akira susidomi Samaru tiek dėl galimybės sukurti dokumentinį filmą apie išminuotojų būrio kasdienybę, tiek susižavėjusi juo kaip vyru. Tarp jų pradeda rastis abipusė simpatija. Po nelaimingo atsitikimo su Samaru Akira priversta kreiptis pagalbos į Myrą, nes ji vienintelė gali padėti jam pasveikti.

Taigi kurią meilę ir kurį gyvenimą Samaras pasirinks... Praeities ir dabarties istorijos bei jausmai susikerta.

Filme vaidina vienas geriausių Indijos aktorių Shah Rukh Khan, dažnai vadinamu Indišku Tom Cruise. Šis aktorius yra išskirtinė asmenybė – jis yra ne tik puikus aktorius, bet ir prodiuseris, renginių vedėjas, televizijos asmenybė. Per savo karjerą jis vaidino daugiau nei 80 filmų bei pelnė 222 apdovanojimus, įskaitant 14 vadinamųjų Indiškų Oskarų. 2015 metais jis užėmė 1 vietą Indijos Forbes sąraše. Jis taip pat yra pirmasis Indijos pilietis, gavęs UNESCO apdovanojimą už gerumą bei labdaringą veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)