„Šaltąjį sezoną pasitinkame su tamsintomis akimis „Smoky eye“, bet švelniomis lūpomis, jeigu renkamės šviesintas akis, tuomet visas akcentas lieka lūpose. Vyrauja šalti atspalviai, – pasakojo O. Pikul-Jasaitienė. – Nebijokite tamsių lūpų, kurios gali tapti Jūsų veido akcentu. Tamsūs slyvų atspalviai, tamsus šokoladas, matiniai, blizgūs.“

Moterys negailėjo patarimų: „Akių pravedimai keičia savo formas ir iš klasikinių, jos atsiranda tik akių išoriniuose kampuose. Nebijokite subtiliai pasipuošti einant į šventę blizgučiu akių vokų kampučiuose, prie antakių linijos. Neoninės spalvos ne tik vyrauja nagų lakų pasiūloje. Jos taip pat grįžta ir akių bei lūpų makiažuose, atsigręžiant į 1980- uosius. Blakstienos ilgos, storos, dvigubo sluoksnio efekto, kada yra sulipę galiukai. Blankių antakių sezonas. Blizgūs šešėliai – blizgus „Glosy“ lūpų dažas. Tokias tendencijas diktuoja žinomų mados namų kūrėjai. Tačiau nepamirškite, kad reikėtų atrasti tai, kas labiausiai tinka Jums“.

Žinoma, ne ką svarbiau ir plaukai, juk moterį puošia ne tik vizažas. „Šukuosenų tendencijos rudenį linksta link natūralumo, vyrauja patogumas ir netvarkingų plaukų efektas. Nebeliko šukuosenų sudėtingumo, viskas labai paprasta ir patogu, neužima laiko ir neapsunkina. Griežtos linijos, skyrimai, formos, kirpčiukai įgavo pagreitį šį šaltąjį sezoną. Tačiau visad esu už sveikų plaukų įvaizdį. Svarbu tinkamai prižiūrėti juos“, – pasakojo Oksana Pikul-Jasaitienė.

Kartu su salonu „Divalta“ bei plaukų meistre Renata Blaževič Oksana rudeniškai pakeitė Solveigą Mykolaitytę:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)