Apie savo sprendimą vyras pranešė feisbuko paskyroje: „Gerbiamieji! Šiuomi pranešu, kad PALIEKU geriausią lietuviškos televizijos laidą „Yra kaip yra“. Primenu, kad šiuo metu laida transliuojama jau ketvirtą sezoną, ir ūmiai pasijutau kaip kadaise Andrius Mamontovas grupėje „Foje“ – vienintelis iš ekrane matomų kolektyvo narių, be jokių pertraukų dirbantis jame nuo pat pirmosios dienos. Darbas įdomus ir atsakingas, reikalaujantis koncentracijos bei talento, tačiau neišvengiamai ateina laikas, kai jį reikia keisti“.

Anot vyro, laidą jis palieka ne nuosmukio, o priešingai – pakilimo metu. „Džiaugiuosi galėdamas pasitraukti iš šios laidos ne jos nuopolio, o kaip tik pakilimo metu. Reitingai aukšti, kolektyvas, tematika ir darbo stilius – susikristalizavę, tad negėda ją ir palikti. Linkiu sėkmės kolegoms Astai Stašaitytei ir Igoriui Vasiliauskui, buvusioms kolegėms Aušrai Kilkuvienei ir Gintarei Gurevičiūtei, o labiausiai tiems, kurių žiūrovai nemato ekrane – redaktoriams, operatoriams, technikams, grimuotojoms, administracijai – tačiau be kurių darbo ir indėlio neveiktų nė viena televizija“, – vardijo Giedrius.

Pranešęs žinią G. Drukteinis pats sau uždavė klausimą, kas gi laukia ateityje: „Klausimas, ką veiksiu toliau, atsakomas paprastai – tą patį, ką veikiau iki televizijos ar būdamas joje: toliau skaitysiu paskaitas ir patarinėsiu, kaip gyventi. Netrukus knygynuose pasirodys po dešimties metų pertraukos perleidžiama ir papildyta „Izraelis, žydų valstybė“, kita leidykla pasisiūlė išleisti „Jaunuolio gidą“ popieriniame variante, rašau trečiąją „Prekių ženklų“ istorijų dalį. Taigi, veikti yra ką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)