„Auksinių svogūnų“ kūrėjai nelaukdami tradicinės humoro šventės datos, balandžio 1-ąją perkėlė į spalio 1-ąją, kad artėjant šalies Seimo rinkimams, suskaičiutotų įsimintiniausius politikų darbus ir liūdniausias, o gal atvirkščiai – linksmiausias situacijas, į kurias pakliuvo tautos išrinktieji.

Tarp susirinkusių svečių buvo galima išvysti ne tik politinius veikėjus, bet ir pramogų pasaulio atstovus – socialinių tinklų žvaigždę Moniką Šalčiūtę, renginių organizatorių Alką Paltaroką su drauge Gerda, atsikūrusią grupę „YVA“, teisininkę Svetlaną Proniną, atlikėją Ingridą Kazlauskaitę ir daugelį kitų.

Apdovanojimams šįvakar diriguoja Arūnas Valinskas ir Justinas Jankevičius. Neprestižines statulėles dalina naujoji J. Jankevičiaus mergina Greta Mikalauskytė.

Vakaro svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)