V. Siegel suknelių nuotraukos jau laukia jomis pasipuošti norinčių merginų. J. Stambrauskaitės žodžiais, ji net nesvarstė galimybės neįkelti Viktorijos nuotraukų į „Event Dress“ puslapį. Esą tai būtų negarbinga.

„Į „Event Dress“ feisbuko puslapį prieš keletą dienų, gerokai po vidurnakčio, parašė pati Viktorija ir aš, žinoma, labai nustebau. Tikrai ne paslaptis, kad puslapį kuruoju būtent aš“, – apie delikačią situaciją kalbėjo J. Stambrauskaitė.

Verslininkė džiaugėsi, kad jaunos merginos, tarp jų – ir Viktorija – ieško papildomų galimybių užsidirbti.

„Parašiau Viktorijai lygiai tokią pačią žinutę, kokią rašau visoms merginoms. Informavau, kad jos suknelės yra įkeltos į feisbuko puslapį, daviau tam tikrą patarimą, kurį duodu visoms kitoms. Manau, kad būtų neprofesionalu nekelti jos suknelių nuotraukų. Versle toli nenueisi remdamasi savais principais“, – tikino Justina.

O juk nuotraukų galėjo ir nekelti...

„Mūsų su Danieliumi santykiai liko praeityje, manęs absoliučiai niekas su juo nebesieja. Taip, jis buvo labai artimas žmogus, bet ar dėl to turėčiau ignoruoti jo dabartinę draugę? Manau, kad tai būtų neprotinga“, – sakė verslininkė.

Justina taip pat teigė tikinti, jog V. Siegel pasitarė su D. Bunkumi prieš nuspręsdama nuomuoti savo sukneles Justinos puslapyje.

Danielius labai palaikė suknelių nuomos idėją, juk verslą pradėjau, kai dar palaikiau santykius su juo. Lygiai taip pat manau, kad Danielius neprieštaravo ir, kad Viktorija nuomuotų savąsias sukneles. Tikiu, kad Viktorija tikrai pasitarė su Danieliumi prieš siųsdama man žinutę“, – sakė J. Stambrauskaitė.

Justina DELFI sakė, kad jos verslui reklamos tikrai netrūksta ir V. Siegel nuotraukas ji kėlė tikrai ne dėl reklamos ar noro pritraukti žiniasklaidos dėmesį.

„Nenorėjau diskriminuoti žmogaus. Mano santykiai baigti, viskas! Neturiu pasikliauti emocijomis, tuo labiau – versle. Manau, kad visi žmonės lygūs, tad nemačiau tikslo neįkelti į savo puslapį jos suknelių. Labai linkiu, kad jai pasisektų“, – teigė J. Stambrauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)