DELFI pasidomėjus, kodėl renginiuose Ingridą dažniausiai matome vieną, ši nusišypsojo ir patikino, kad tiesiog porai sunu rasti bendro laisvo laiko. „Esame užimti, tad susiderinti laiką nueiti į kokį renginį kartu yra sudėtinga. Be to, tai mano gyvenimo ir darbo dalis, jam tai nėra įprasta“, – DELFI kalbėjo Ingrida.

Fotografams paprašius kartu papozuoti, jos širdies draugas kiek kuklinosi, tačiau įkalbėtas vis dėlto sutiko. Ingrida juokėsi, kad jis tiesiog nemėgsta fotoobjektyvų: „Man kartais sunku jį įkalbėti net asmenukei nusifotografuoti. Jis tiesiog nemėgsta pozuoti“.

Vis dėlto pora bendro laiko atranda, nors abiejų darbo grafikai ir įtempti. „Būname kartu, o šį vakarą, gavę pakvietimą išbandyti mongolišką restoraną, susiviliojome. Ir nors viešumoje retai būname kartu, vienas kitam laiko tikrai randame“, – kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Restorano „InContro Hot Pot“ atidarymui „dirigavusi“ Saulenė Chlevickaitė kvietė svečius išbandyti neįprastą virtuvę: patiems rinktis ingredientus ir juos virti pasirinktame sultinyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)