Taip pat, Mantas kviečia visus, kartu praleisti šį sekmadienio vakarą seniausioje Lietuvos bažnyčioje, kuri yra ne tik seniausias Vilniaus statinys, bet ir kultūros bei švietimo židinys Lietuvos istorijoje minimas jau nuo XIV amžiaus.

Mantas sakė: „Mes ne šiaip praleisime šį vakarą kartu. Mes kartu kursime vieną didžiulę kilnumo freską, kurią kiekvienas išsinešime namo kaip didžiausią šio susitikimo dovaną.“

Šios bažnyčios ypatinga akustika klausytojams sudarys sąlygas ne tik išgirsti pačius subtiliausius gitaros ir Manto balso tembro sąskambio spektrus, bet ir prisidėti prie kilnių darbų – tolimesnio unikalių XVIII amžiaus freskų Vilniaus Pranciškonų bažnyčioje restauravimo rėmimo.

Manto Jankavičiaus koncertas su gyvo garso grupe vyks 2016 m. spalio 2 d., sekmadienį, 20 val. Vilniaus Pranciškonų bažnyčioje, Trakų g.9/1. Įėjimas nemokamas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)