Pora DELFI prasitarė, jog nuo jų draugystės pradžios praėjo tik 7 mėnesiai, bet tokio laiko tarpo jiems puikiai užtenka tapti vyru ir žmona.

Saulius ir Simona susipažino bendrame draugų rate. „Po treniruotės su vyrais sėdėjome kavinėje, gurkšnojome kavą. Vieną mano draugą pažinojo Simona, tad ji atėjo pasisveikinti ir tuomet susikirto mūsų žvilgsniai. Neiškrito man ji iš galvos, galiu drąsiai teigti, jog tai buvo meilė iš pirmojo žvilgsnio“,– džiaugėsi S. Klevinskas.

Futbolininkas pasakojo, kad mylimajai pasipiršo svečioje šalyje.

„Pasipiršau Simonai Barselonoje. Romantiškai vakarieniavome kavinėje, o po to nubėgau atgal į viešbutį atsinešti žiedo. Mačiau, kad Simona nieko neįtaria, tad siurprizas tikrai išėjo“, - dalinosi „Vilniaus Žalgirio“ futbolininkas.

Į santuokų rūmus jaunavedžiai įėjo dviese, be pašalinių akių. „Manau, kad vestuvės yra šventė dviems“, – komentavo S. Klevinskas.
Saulius Klevinskas ir Simona Stunžėnaitė

Išrinktoji Simona pridūrė, kad jiedu puotą iškėlė praėjusį penktadienį artimame draugų rate, Stiklių viešbutyje. „Dalyvavo tik 30 žmonių. Tarp jų draugai, tėvai ir Sauliaus futbolo komanda“, – juokėsi Simona.

Klevinskai pasakojo, kad juos turėjo teisiškai paskelbti vyru ir žmona Stiklių viešbutyje, praėjusį penktadienį. Tačiau pora pavėlavo pateikti prašymą į santuokų rūmus, todėl šiandien patys atėjo įteisinti santuokos.

Duodama įžadus nuotaka pasirinko nevilkėti puošnios baltos suknelės, vietoje jos pasirinko subtilų šviesių kelnių kostiumą ir prabangius „Manolo Blahnik“ batelius. „Kam ta pompastika. Atšokau šventėje su suknele jau“, – dalinosi S. Klevinskė.

Apie medaus mėnesį jaunavedžiai dar negalvoja. Saulius Klevinskas juokaudamas sako, kad jas praleis treniruočių stovykloje, tačiau žiemą planuoja kartu su jaunąja pasileisti į atostogas ir į naują pradžią.

Futbolo rinktinės kandidatų sąraše esančio S. Klevinsko jau spalio 8-ą dieną laukia susidūrimas su Škotijos futbolininkais, įvyksiantis Glazgo „Hampden Park“ stadione.

Anksčiau iš Marijampolės kilęs S. Klevinskas rungtyniavo su Jerevano „Mika“ (Armėnija) ir Maskvos „Torpedo“ (Rusija) klubais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)