Šią žinią DELFI patvirtino ir pati Asmik, pasidžiaugdama, kad susilaukė mergaitės. DELFI žiniomis mergaitę tėvai pavadino Lėja.

Vardas Lėja – daugiakilmis: Hebrajų/ Anglų/ Chaldėų/Akadiečių. Tai vedinys iš hebrajų kalbos žodži לאה (la’a), reiškiančio išvargusi, liūdinti arba įskaudinta. Pagal kitą šio žodžio aiškinimą jis gali reikšti gazelė arba antilopė.

Lėjos vardas taip pat gali būti kildinamas iš senosios anglų kalbos žodžio, reiškiančio „atėjusi iš pievos“. Yra vardo aiškinimų, teigiančių jog šis vardas yra vedinys iš chaldėjų kalbos ir reiškia „šeimininkė arba valdovė“.

Kokia bebūtų šio vardo kilmė, jis yra labai senas ir vartojamas ne vienoje kalboje.

Pati Asmik Grigorian apie asmeninį gyvenimą vengia kalbėti viešai, tad nei apie nėštumą, nei apie džiugius gyvenimo pokyčius ji niekuomet neatviravo.

Prieš tai ji buvo ištekėjusi už operos solisto Giedriaus Žalio, o 2002 metais pora susilaukė sūnaus. DELFI primena, jog 2015-ųjų balandžio 26 dieną civilinę santuoką įregistravę Asmik Grigorian ir jos išrinktasis Vasilijus Barchatovas tų pačių metų liepą savo meilę sutvirtino Dievo akivaizdoje bei iškėlė tris dienas trukusią puotą Kejos saloje, Graikijoje.

Medaus mėnesį pora leido netradiciškai - Šiaurės ašigalyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)