Toks požiūris papiktino Stano, kuris savo nuomonę išdėste feisbuke:

„Šita „karo pabėgėlio“ frazė visai pribloškė. Iš pradžių ketinęs dirbti bet kokį darbą Lietuvoje veliau pareiškė: “....tai čia gaunamos išmokos ir pašalpos tikriausiai nepadengs nei mūsų būsto išlaidų, nei kitų išlaidų“, – ir ketina būtinai paduoti į teismą kažką.

O aš visą praeitą savaitę truputį peršalęs jaučiausi, žiauriai tingėjau, bet DIRBAU. Taip pat daro daug normalių lietuvių, nes pinigai uždirbami DARBU, net tada, kai visai nieko nesinori, o gauti pašalpą nemalonu ir gėda, nes gyventi kitų sąskaita žema.

Oriam žmogui visada bus nemalonu imti svetimus pinigus. Aišku, nekalbu apie pensininkus ir kitas pažeidžiamas soc. grupes – jie tuos pinigus užsidirbo, tai jų pinigai, o ne pašalpos.

Kalbu apie kitus. Turim visą dykaduonių armiją, kurie niekada NEDIRBO, net nebandė, o gyvena tik iš pašalpų. Kaip jūs, šlykštynės, išsiblaivę jaučiatės? Gėda? Gal ir jūs paduokit Lietuvą į teismą, nes kaip sakė vienas pabėgėlis iš Sirijos: „čia gaunamos išmokos ir pašalpos tikriausiai nepadengs nei mūsų būsto išlaidų, nei kitų išlaidų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)