Svečiai į šventę pradėjo rinktis apie 14 valandą. Vieni pirmųjų atvyko grupės „Husarai“ vaikinai. Dainininkai į šventę atvyko ne tik pasipuošę savo scenine apranga, bet ir pilnu automobiliu raudonų balionų.

Kiek vėliau žydros spalvos „Cadillac“ automobiliu į Verkių parką atvyko dainininkė Daina Bilevičiūtė, „Tikroji Išdykėlė“ Aušrinė Gerikienė ir grožio salono „Nefertitė“ savininkė Jolanta Morkūnienė. Moterys demonstravo puikią nuotaiką ir mielai pozavo šalia išskirtinio automobilio: ir ant kapoto, ir bagažinėje.

Kiek vėliau, kartu su moterimis, į bagažinę lipo ir „Husarai“.

Jolanta Morkūnienė, Daina Bilevičiūtė, Aušrinė Gerikienė

Šventėje dalyvavo ir abu Raisos sūnūs. Vienas jų, Elonas, į šventę atvyko su žmona, vaiku ir didžiuliu glėbiu raudonų rožių. „Pinigai – geriausia dovana“, – juokėsi Elonas, išgirdęs, ką gi paruošė mamai jubiliejaus proga.

D. Bilevičiūtė DELFI taip pat atskleidė, kad Raisai teiks piniginę dovaną. „Gėlių pilnas vokelis“, – šmaikštavo vokalo mokytoja. Ji atskleidė, kad šventės metu padovanos Raisai specialiai jai skirtą dainą ir padainavo kelias eilutes: „Raisa, gaidžių giedoti dar nekviesk“.

Grupės „Panteros“ merginos Raisai įteikė „meilės eliksyrą“. „Tai kanapių aliejus, spaustas mūsų pačių, – pasakojo merginos. – Turės kas rytą jo gerti.“

Atlikėjos neslėpė – gerai apgalvojo, ką apsirengti šventei. „Mums liepė būti savimi, tačiau ruošėmės, galvojome“, – tikino „Panteros“.

Aušrinė Gerikienė, Raisa Šarkienė, Daina Bilievičiūtė

Lygiai trečią valandą popiet į šventę atvyko ir pati jubiliatė. Dar prieš šentę Raisa pasakojo, kad atvyks karieta, tačiau atvyko „tuk-tuku“. „Apgavau, štai mano karieta“, – miniai svečių juokavo R. Šarkienė.

Įspūdinga suknele pasipuošusi Raisa DELFI pasakojo, kad medžiagą suknelei atsisiuntė iš Paryžiaus. „Medžiaga, bet mano viskas sugalvota ir sukurta“, – pasakojo Raisa, tačiau pasidomėjus, kiek gi visa tai kainavo, tepasakė „daug“.

„Vėliau persirengsiu, turiu kitą dizainą. Aš taip norėjau, o ir vaikai man padėjo“, – pasakojo Raisa. Tiesa, ne mažiau įspūdingai atrodė ir jos juodi aukštakulniai. Pasidomėjus, ar patogu su jais, ji ne tik tvirtino, kad labai, bet ir besijuokdama pasiūlė čia pat sošokti „čiastušką“.

Raisa Šarkienė

„Čia ne pasirodymas, tiesiog noriu Lietuvos moterims parodyti, kad nesvarbu kiek metų, reikia mylėti save“, – žurnalistams kalbėjo jubiliatė.

Beje, šventės metu R. Šarkienė šampano taurę tik pakels, bet jo neragaus. Jau kurį laiką moteris gyvena atsisakiusi visų žalingų įpročių.

Verkių dvare Raisos jubiliejų šventė apie 40 žmonių. Visiems jiems paruoštas baltomis staltiesėmis nuklotas stalas. Salės sienas puošia Raisos nuotraukų kupini plakatai.

Šventės akimirkos – nuotraukų galerijoje: