Iškart po treniruotės kalbinta Les Mills trenerė Christine Skogastierna (Švedija) tikino, kad viso užsiėmimo metu salėje tvyrojo darbinga, bet tuo pačiu metu labai šventiška atmosfera. „Šiame festivalyje dalyvauju pirmą kartą, tikiu, kad sugrįšiu, nes festivalis šiemet sutraukė tiek daug sportui neabejingų žmonių“, – kalbėjo C. Skogastierna.

„Reebok Fitness Challenge“ treniruočių zonoje buvo galima pamatyti žinomus profesionalius sporto trenerius Tadą Pocių ir Bronių Burneiką, mitybos specialistę Ilką Adams su vyru sporto treneriu, Europos kultūrizmo čempionu Andriumi Pauliukevičiumi.

Festivalyje apsilankęs modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė savo ištvermę pasitikrino net dviejose treniruotėse: „Les Mills Bodybalance“ ir „Combat Fitness“.

S. Burbaitė jau daugiau nei 3 mėnesius intensyviai lanko Muay Thay ir tailandietiško bokso treniruotes.
„Man nereikia mesti svorio, mano tikslas – palaikyti savo fizinę formą, matau, kad sportuojant ryškėja raumenys, o tai man labai patinka, atsiranda daugiau energijos, gerėja savijauta, aš labiau savimi pasitikiu, stiprėju emociškai. Atėjusi ir pradėjusi sportuoti norėjau, kad viskas iškart pasisektų idealiai, tačiau reikia įdėti labai daug darbo ir kantrybės. Jei nori pasiekti rezultatą, reikia išlaikyti balansą tarp sporto, mitybos ir psichologijos. Tačiau reikia atskirti du dalykus ir apsispręsti, ko mes siekiame: ar mes norime būti liekni ir gražūs, ar tvirti ir sveiki. Mano siekis yra būti tvirtai, sveikai ir džiaugtis gražiomis kūno linijomis. Sportas turi būti malonumas ir aš kiekvienam linkiu jį atrasti“, - po treniruotės kalbėjo S. Burbaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)