Svečiai į Vaidilos teatrą pradėjo rinktis likus daugiau nei valandai iki koncerto pradžios. Tarp būrio svečių buvo matyti verslininkė Irena Marozienė, žurnalistai Vytaras ir Laisvė Radzevičiai, verslininkas Žilvinas Grigaitis ir papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė su vyru verslininku Sigitu, olimpietis Virgilijus Alekna su žmona Kristina, gražiausia lietuvaite 2014 metais išrinkta Agnė Kavaliauskaitė su mylimuoju šokėju Tomu Legenzovu, dizaineris Egidijus Sidaras, Agnė Grigaliūnienė, muzikos atlikėjų vadybininkas Lauras Lučiūnas ir daugelis kitų.

Visi svečiai griežtai paisė aprangos kodo „Koktelis“. Dauguma moterų demonstravo pusilges plazdančias, griežto kirpimo ar seksualiai visus kūno linkius išryškinančias sukneles, o bene visi vyrai šįkart pasipuošė kostiumais. Neseniai viename renginyje šortais ir kojinėmis iki kelių pasirodęs Žilvinas Grigaitis šiame renginyje pademonstravo klasikinį, tačiau taip pat išskirtinį įvaizdį.

Išsipuošę svečiai, kurie kėlė vis didesnį šurmulį didžiojoje Vaidilos teatro salėje, sėdo prie baltai uždengtų staliukų, ant kėdžių, papuoštų vaikų veidais.

Šio renginio vairas patikėtas Giedriui Savickui, Jurgitai Jurkutei ir specialiai iš Paryžiaus grįžusai Giedrei Rusytei.

Kad šeštadienio vakaras būtų užburiantis, savo jėgas suvienijo ir trys žinomi šalies režisieriai: Rasa Micachienė, Olga Filatova-Kontrimienė ir Marijanas Staniulėnas.

Du dešimtmečius populiarius televizijos projektus ir paramos renginius režisuojančiai R. Micachienei siekis padėti vaikams – be galo artimas, todėl savo indėliu ji siekė įnešti šilumos, jaukumo, vaikų juoko ir priminė, kad kaip tik jie yra šio šou herojai.

Įspūdingais scenografijos ir įvaizdžio sprendimais garsėjanti dizainerė bei režisierė O. Filatova-Kontrimienė, dirbanti su ryškiausiais šalies muzikos grandais, šį kartą rūpinosi dainininkės Monikos Liu pasirodymu įvaizdžiu.

Tuo tarpu didžiosios šou dalies choreografinis išpildymas – hip-hop pasaulio čempiono M. Staniulėno rankose. Populiariausių televizijos projektų, užsienio renginių, koncertų choreografas ir režisierius žada, kad pasirodymai bus įsimintimi. Jau vien ko verta intriga, kad skambant dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu hitui „Po mano oda“, scenoje šoks pramoginių šokių žvaigždė Eglė Straleckaitė su partneriu.

Jautriomis istorijomis tiesioginiame eteryje sutiko pasidalyti kunigas Ričardas Doveika, žurnalistas, keliautojas, laidų kūrėjas Vytaras Radzevičiaus ir aktorė Virginija Kochankystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)